iPon Hírek

Közízlés szerinti laptop-klaviatúra a Lenovotól

Dátum | 2009. 09. 07.
Szerző | Gabriel
Csoport | NOTEBOOK

Érdekes új kiegészítő, vezetékes billentyűzettel állt elő a ThinkPad-jeihez a Lenovo, melynek talán legfőbb érdekessége az, hogy abszolút demokratikusan készítették el.

Kicsit bővebben kifejtve ez annyit tesz, hogy néhány hónapon át folyamatosan kértek visszajelzéseket, meglátásokat és ötleteket a felhasználóiktól arra vonatkozólag, hogy milyen lenne számukra az ideális klaviatúra, min és hogyan kéne változtatni, alakítani, stb.


Miután pedig ez a konzultációs fázis lezajlott, összegezték az eredményeket, levonták a tanulságot, majd ezek alapján megkonstruálták a képen látható szépséget, amely a jelek szerint hasonló "élményt" biztosít, mint a T400-as billentyűzete.

Egyéb tekintetben kellően minimalista és funkcióközpontú, célratörő és ergonómikus a dizájnja. Cseppálló is egyben, van benne TrackPoint és USB 2.0-ás interfész, a billentyűi pedig vörös LED-háttérvilágításban fürödnek.

Vistával és XP-vel egyaránt kompatibilis, három év garanciát vállalnak rá. Mindezért mindössze $59-t kérnek el, ami egészen ésszerűnek is mondható.

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

6. Ver_Pistik...
2009.09.07. 17:00
VISSZA A HIRHEZ

Hy.

Nekem annyira nem tetszik hiányolom a tapipadot belőle ha már pöcökegér van benne és ha a laptop billentyűzetet akarják kiváltani vele miért nincs normális alfanumerikus rész?

Nekem olyan van ... és ráadásul van rajta 2 usb port is.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
5. arkman
2009.09.07. 17:13
Mitől lesz valami Laptop-only billentyűzet?
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
4. twollah
2009.09.07. 17:21
Kis tulzassal must have kategoria nalam.

Most is egy IBM billentyuzetrol irok.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
3. Azrael
2009.09.07. 17:55
Szép szép, de nekem az enter gomb most sem tetszik, nem hinném, hogy annyira kell az a root/pipe gomb oda. Bár "nekünk" úgy sem fontos, mert angol billentyűzetről van szó.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. Syrano
2009.09.07. 20:22
Úúúúhhhh! Ha kapható lesz magyar kiosztással akkor kell egy!
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. umlaut
2009.09.09. 10:05
Most nem azért, de nekem a T30-hoz ugyanilyen különálló billentyűzetem (is) van (azzal a különbséggel, hogy van hozzá touchpad is). Windows szerverekhez ideális, egyetlen USB csatlakozóval van egér és billentyű. De hol itt az újdonság?
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!