iPon Hírek

Közös játékot készít a Marvel és a Telltale Games

Dátum | 2015. 04. 24.
Szerző | InGen
Csoport | JÁTÉK

Szinte hihetetlen, milyen hatékonysággal hajtja fel a legjobb licenceket a Telltale Games. Meg az is, hogy jelenleg mennyi projekten dolgoznak egyszerre. Ha csak a licencelt termékeket nézzük, akkor ott van nekik a The Walking Dead, a Game of Thrones, a The Wolf Among Us és a Tales from the Borderlands, valamint készül egy játék a Minecraft alapján is. Ha a nem licencelt termékeket nézzük, akkor jelenleg nem áll túl jól a stúdió, de ezen egy egészen más módon próbálnak meg segíteni: éppen pár hete jelentették be, hogy a Lionsgate Filmsszel közösen hoznak létre valami egészen új dolgot, ami egyszerre lesz tévésorozat és játék is, és az egész a Telltale saját ötletére épül. A stúdió tehát némileg elfoglalt, ám úgy tűnik, hogy ennek ellenére is tud annyira növekedni, hogy újabb és újabb projekteket vállaljon be. Most ugyanis a Marvel jelentette be, hogy megegyeztek a Telltale-lel, és 2017-től kezdve a stúdió ad majd ki különböző képregényes játékokat. Sajnos a bejelentés eléggé szűkszavú volt, így még azt sem tudtuk meg, hogy melyik sorozatokból akar játékot a Marvel, de vélhetően nem lövünk nagyon mellé, ha a Bosszúállók szereplőgárdájára, vagy annak egy részére gondolunk.
Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

7. i2k010
2015.04.24. 18:28
Jézusom...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
6. tomchee
2015.04.25. 05:25
Az istenért nem fogom soha megérteni, hogy miért jók ezek az... interaktív mesekönyvek(?).
Mindig meglep, hogy van rá kereslet
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
5. Tibike1993
2015.04.25. 11:09
ha ennyi mindennel foglalkozik egyszerre ez a stúdió, sok jó szvsz nem sülhet ki belőle...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
4. mikej95 tomch...
2015.04.25. 23:07
AC, CoD, BF, SuperMario és még ezernyi példa arra, hogy mindig van pár millió ember aki képes megvenni ugyanazt a játékot, ha már egyszer beetették vele.
Amúgy kíváncsi vagyok, hogy véges számú íróval ennyi párhuzamosan futó projekt mellett, hogyan fogják fenntartani a megszokott minőséget.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
3. Szefmester tomch...
2015.04.26. 09:34
Mert sokan egy történet miatt vesznek meg egy játékot (könyvet, filmet) és nem -csak- a látvány és az akciók miatt.
Én is jobban szeretem a történettel rendelkező játékokat a multis arénaviadalok helyett... Lehet emiatt nem játszom online fps-t vagy moba-t. Az egyetlen multis játékom (pár mmo-t leszámítva ahol magányos farkaskodom) a war thunder...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. tomchee Szefm...
2015.04.27. 07:30
Félreértesz. Én is sokkal jobban szeretem az olyan játékokat, amik jó történettel rendelkeznek. És nagyon szeretek olvasni is.
De Számomra ezek a Telltale játékok(?), valahogy olyan "két szék közé ültek" kategória. Pedig próbálkoztam velük többször is.
Természetesen, nem vonom kétségbe a sikerességét, csupán számomra felettébb meglepő.

Amúgy bármilyen online játékot, csak barátokkal/haverokkal össze verődve élvezet játszani. (legyen az akár moba akár shooter) "Magányos farkas"-ként én sem szívesen kalandoznék az online világban
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. Szefmester tomch...
2015.04.27. 16:22
Nekem bejönnek a telltale játékok, de sajnos az egyszer játszhatóak közé sorolom.

A magányos farkast meg szívesen játszanám, ha nem lennék belekényszerítve a csapatolásba meg klánosdiba. De sajnos ez nem "menő" játékstílus, ezért nem is támogatják. Lehet azért mert az ilyen játékos hamarabb veszi észre a monotonitást és az ellaposodó történetet mint a hordába verődött óbégató majmok akik telespammelik a chatet az LFG kéréseikkel...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!