iPon Hírek

Kristálylaptop az MSI-től

Dátum | 2008. 03. 03.
Szerző | Gabriel
Csoport | NOTEBOOK

Útjára indította legújabb Kristálykollekcióját az MSI, PR200 néven, eddigi "zöld" akciói mellett most azért összekacsintva egy kicsit a luxusszférával is.

Az MSI PR200 ugyanis valóban egy szép darab a maga kristályos kivitelezésével és gyöngyfehér fényével - fellengzősebben szólva azt is mondhatnánk, hogy árad belőle az elegancia. Emellett azonban legalább olyan erőteljes és jól is teljesít, mint bármelyik versenytársa - ami nem is csoda, figyelembe véve az Intel Core 2 Duo processzorát és 160 GB-os SATA HDD-jét. Nincs gond a kijelzőjével se (12,1" TFT WXGA), valamint rendelkezik egy beépített 1,3 megapixeles webkamerával, ujjlenyomat-leolvasóval és 4-az-1-ben kártyaleolvasóval is.

Mivel azonban ez ténylegesen egy luxuslaptop, ezért számos extrát is adnak hozzá: két különböző méretű, elegáns hordozótáskát, amelyek természetesen bőrből készültek; egy különleges tervezésű, gyöngyfehér egeret; egy 1 GB-os, kristályokkal ékesített pendrive-ot; és egy akkumulátortöltőt (amely utóbbi úgy tűnik, telesen közönséges fajta, így kissé ki is lóg a sorból). Akkumulátor terén egyébként mindegyikük egy 6 és 8 cellás lítium-ionossal érkezik.

Minden fennköltsége és ragyogása ellenére az MSI PR200-as mégis könnyű és gond nélkül hordozható, nem is túl nagy, még az akkumulátorral együtt sem nehéz. A dizájnja valóban kellően szép és egyedi, miközben a belbecs sem szenved csorbát - így akinek valóban fontos (és a pénzt is megéri), hogy még a laptopja is tanúságtétel legyen a stílusa és eleganciája mellett, annak ez valóban egy jó választás lehet.
Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!