iPon Hírek

Kukázott Burnout DLCk

Dátum | 2009. 12. 18.
Szerző | Magrathea
Csoport | JÁTÉK

A Criterion beszélt egy kicsit arról, hogy milyen DLC terveket süllyesztettek el a fiókban és miért. Jó néhány ötletük volt, amik így már sajnos (vagy nem sajnos) nem fognak bekerülni a Burnout Paradise-ba.

Átfutva a honlapon felsoroltakon azért azt be kell ismernünk, némelyik tényleg elég vad, de volt köztük azért pár, amit szívesen viszontláttunk volna a játékban. Tervben volt repülők, helikopterek, hajók, időutazás és a holdon való kocsikázás implementálása a játékba.

"Valaki a csapatból azt mondta, hogy a játékosok a holdat is lekívánnák az égről, ha DLCkről van szó. Úgy gondoltuk, hogy ez egész viccesen hangzik, megcsináljuk." - olvashatjuk a fejlesztők blogoldalán. "Lemodelleztük hát az igazi holdfelszínt, ami vezethető is lett. Lunáris Kihívásokra nem számított volna senki."

Az időutazás egy másik nagyon jó ötlet. "Egy bizonyos napon egyszer csak egy időkapu jelent volna meg a szigeten. Amikor átmész, Big Surf-ön találod magad, csak a történelem egy másik időpillanatában. Talán a Vadnyugaton... csinálhattunk volna néhány Challange-et aztán irány vissza. Ennél egyébként már a legelvetemültebb Burnout Csapattagok is azt mondták, hogy egy kicsit túl messzire megy..."

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!