iPon Hírek

Kukázták a Witcher konzol verzióit?

Dátum | 2009. 04. 29.
Szerző | Magrathea
Csoport | JÁTÉK

Úgy fest, hogy megvan az esély, hogy a The Witcher: Rise of the White Wolf projektet lelövik, legalábbis GameBanshee-n és a Polygamia nevezetű lengyel oldalon komoly esélyt jósolnak neki.


Rengeteg szépet hallottunk már a Rise of the White Wolf előrehaladtáról és hogy milyen gyönyörű is lesz a játék a TV képernyőkön, hogy átdolgozták az irányítását és új harcrendszert hoztak be. Mint ahogy mindig, most is a piszkos anyagiak állnak a háttérben. A fejlesztő CD Projekt állítólag több projektet is kénytelen lesz kidobni és sajnos jó néhány dolgozót is el fog bocsátani. (A Witcher 2 nincs veszélyben.)

További rossz jel, hogy az ezzel kapcsolatos fórumtémákba beugrott a cég egyik hivatalos képviselője is és postjában a következőt mondta: "Ezt a témát is fogjuk érinteni a közelgő sajtótájékoztatónkban". A kiadó Atari nem nyilatkozott az ügyben: "Nincs semmilyen információnk a játék státuszának változásáról".

Szomorú hírek ezek, lévén a PC-re kijött Enhanced Edition igen jól muzsikált, így nagy kár lenne érte ha nem jutna el a konzolos táborhoz.

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

2. Tomato
2009.04.30. 17:14
VISSZA A HIRHEZ

Hogy miért nem tudnak olyat csinálni mint a SRO Silkroad Online - A selyem utja ....
Nagyon kellene ez a tipusu MMORPG - ezzel a stilussal,játékmenettel...

Állandóan fullok a szerverek - örüljünk : ) , de én emiatt buslakodom.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. StevyXIX
2009.04.30. 22:16
Toltam vagy 2 percet a Silkroadot, de hát más emberek vagyunk
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!