iPon Hírek

Kulcstartóra illeszkedő pendrive

Dátum | 2009. 07. 20.
Szerző | J.o.k.e.r
Csoport | ADATTÁROLÁS

A pendrive-ok piacán egyre több különleges darab van jelen, ugyanis folyamatosan jelennek meg a szegmensben az újabbnál-újabb vállalatok, akik kreativitásukkal meglepően ötletes adathordozókkal rukkolnak elő. Az érdekes formával vagy rendkívül kis mérettel rendelkező megoldásokból annyi van, mint égen a csillag, most egy újabb terméket mutatunk be közülük, amely kulcs alakú formájával próbál majd hódítani a piacon.


A The Key névre keresztelt megoldás a Gadget4all szakembereinek jóvoltából készült el, a terméket könnyedén felfűzhetjük kulcscsomónkra, ha kedvünk tartja. A pici pendrive piros, lila, kék, barna és fekete színekben érhető el, így mindenki megtalálhatja a számára legmegfelelőbb kivitelt. Az ötletes kis adathordozó 57 x 24 x 2 mm-es méretekkel büszkélkedik, súlya pedig egészen elenyésző, mindössze 1 gramm. A különleges pendrive-on 4 GB-nyi adatot tárolhatunk, a termék USB 2.0-s csatolófelület segítségével kapcsolódik a rendszerhez, de szokás szerint a régebbi, USB 1.1-es szabványú portokkal is kompatibilis.

A kulcstartóra illeszthető The Key pendrive a Gadget4all webáruházából érhető el, ára 22 dollár. Hasonló, csak talán némileg igényesebb pendrive-okkal jelentkezett márciúsban a Lacie is: Lacie kulcsok.

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

4. polarx
2009.07.20. 12:54
VISSZA A HIRHEZ

nagy téma, jól néz ki. viszont egy kulcscsomó elég nagy ütést meg ezt azt kap akár egy zsebbe ki tudja mi hogy van aztán ha lépsz eltörik vagy valami.. nem egy életbiztosítás
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
3. zsolthor
2009.07.20. 13:12
Hát azért a Lacie kicsit bíztatóbb... Meg ez a súly is, hogy 1 gramm, én biztos félteném. Az ötlet amúgy szerintem mókás, jó lenne, ha itt is lehetne kapni a Lacie típusokat, mert én csak egy helyen találtam, de onnan nem rendelném meg.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. pluto
2009.07.20. 21:00
A mostani pendriveokat is gond nélkűl rá lehet tenni egy kulcstartóra.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. prohlep
2009.07.20. 21:34
Szerintem nem kellene élből hülyének nézni a fejlesztőket. Lehetséges, hogy nem kemény és elpattanós műanyagból van, hanem szívós enyhén hajlóból, és a belsejében pedig a chip és annak vezetékes csatlakozása valahogy meg van védve az enyhe hajlítás okozta alakváltozástól. Például a bekötés nem nyílegyenes, hanem cikk-cakkos.

Nekem az tetszik, hogy a korábbi elegánsabb termékhez képest ez valóban olyan lapos mint egy kulcs.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!