iPon Hírek

Különleges alkalom a megújuló Samsung alkalmazásboltban

Dátum | 2012. 06. 13.
Szerző | DemonDani
Csoport | MOBILTELEFON

A dél-koreai vállalat ismét egy érdekes akcióval készült, ami mellett még egy EA Games-es kiárusítást is elcsíphetünk, ha sietünk. Erre hónapra úgy tűnik, hogy a játékosok kerültek a Samsung kegyeibe, ugyanis mind egy szálig nekik kedveznek a promócióban szereplő applikációk.


Kezdjük az EA Games-hez köthető akcióval. Ennek keretein belül a Tetris Refresh-t szerezhetjük meg magunknak, ami lényegében a klasszikus tetrisz, csak egy kicsit modernebb ruhában. A "Keresse a mai ingyenes alkalmazásokat" jeligével hirdetett leértékelés érdekessége, hogy a Samsung Apps nem szedi nekünk listába, hogy mely programoknak az árát törölték el, hanem nekünk kell megkeresni ezeket. Éppen ezért itt nem az ingyenes játékok szerepelnek a promóció leírásában. A kedvezményes árakkal rendelkező alkalmazások bal felső sarkában egy narancssárga ikont találunk, amelyen egy lefelé mutató nyíl, és négy vízszintes vonal van. Az akciós részleg ezen a linken érhetitő el.


Ezzel a kis keresgéléssel a vállalatnak az a célja, hogy a felhasználók jobban kiismerjék a bada OS alkalmazásboltját, ami éppen most öltözött új ruhába. Az átalakítások egyelőre csak a főoldalt érintik komolyabban, viszont itt aztán semmi nem maradt a régi állapotában. Így minden Samsung tulajdonosnak érdemes ellátogatnia, és feltérképezni az új felülettel rendelkező Apps-t. A nyitóoldalon ezentúl lesz néhány kiemelt program, ezek alatt kaptak helyet a legjobb fizetős és ingyenes applikációk, jobb szélen pedig a legfrissebb feltöltéseket találjuk. Minden bada-s tulajdonosnak jó szórakozást a keresgéléshez!

ez fogadja a látogatokat

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!