iPon Hírek

Különleges USB hub a LaCie kínálatában

Dátum | 2007. 11. 09.
Szerző | J.o.k.e.r
Csoport | EGYÉB

A LaCie, aki főként a külső merevlemezeiről vált ismertté, bejelentette HUB-jának felújított változatát, illetve a kizárólag csak USB 2.0-ás csatolófelületekkel ellátott példányát. A készülék nem mindennapi látvány, emellett rendkívül hasznos eszköz, ha sok USB portra van szükségünk.

A frissített modell.
A LaCie új HUB-ja sokat változott az elődjéhez képest, legalábbis a rajta található csatlakozók tekintetében. A korábbi - most frissítet - modellen  4 USB port mellett két darab FireWire 400-as csatlakozó, 8 darab flexibilis USB és FireWire kábel, valamint egy USB-s lámpa és egy USB-s ventillátor kapott helyet, ezen kívül 8 színes led is jelen van a terméken.

Az új, kizárólag USB csatlakozókkal ellátott termék.
Az új, frissen bejelentett modell nagy változáson esett át: az előbb felsorolt csatlakozókból és kiegészítőkből csak az USB portok maradtak, minden mást száműzött az új termékről a gyártó. A készülék ugyanúgy polikarbonát házzal rendelkezik, mint az előző modell, a termék fehér színű, a ház oldalán ebben az esetben is ott díszeleg a 8 darab színes led. A termékek dizájnját a neves francia tervező, Ora Ito készítette.

A csak USB csatlakozókat tartalmazó modell ára 79 dollár körül mozog, de ezzel egy időben kapható az USB és FireWire csatlakozókkal, valamint lámpával és ventillátorral felszerelt változat is, ez utóbbinak  az ára 80-85 dollár körül helyezkedik el.
Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

1. Svindler
2007.11.09. 19:25
vissza a hírhez

A LaCie, aki főként a külső merevlemezeiről vált ismertté, bejelentette HUB-jának felújított változatát, illetve a kizárólag csak USB 2.0-ás csatolófelületekkel ellátott ...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!