iPon Hírek

Különös billentyűzet játékosoknak

Dátum | 2008. 05. 06.
Szerző | Gabriel
Csoport | SZÓRAKOZTATÓ

Bemutatta legújabb, játékosokra szabott klaviatúráját a SteelSeries, amely a megtévesztően egyszerű 7G nevet kapta - holott a leírások szerint itt egy igen jelentős darabról van szó.


Kezdjük talán ott, hogy a cég állítása szerint ez a billentyűzet mintegy 90%-al érzékenyebb és 10%-al ellenállóbb is a hagyományos vetélytársainál; ez utóbbi tényezőt a cég ráadásul valóban komolyan is gondolhatja, mivel nem kevesebb, mint 50 millió leütésre kiterjedő garanciát vállalt rá.

Meglehetősen impozánsan hangzik azonban a belső szerkezetének összetétele is, amely a leírás szerint a minél gyorsabb és hatékonyabb billentyűzet-gép kommunikáció érdekében 18 karátos aranylemezes érintkezőket és kattanásmentes kapcsolókat használ.

Gondoskodtak természetesen kényelmi funkciókról is: fejhallgatót és mikrofont egyaránt csatlakoztathatunk hozzá, valamint két USB-csatlakozót is találhatunk rajta, plusz médiavezérlő billentyűket hangerőszabályozás céljából. Magához a géphez pedig PS/2 és USB útján is képes csatlakozni.
Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások