iPon Hírek

Kung-Fu Election: Ez a kampány már vérre megy

Dátum | 2008. 09. 15.
Szerző | Gabriel
Csoport | SZÓRAKOZTATÓ

Aki azt hitte, hogy a politika tovább már nem durvulhat, annak a Kung Fu Election rövid úton meg fogja mutatni, hogy e feltevésével bizony igen nagyot tévedett.

Alapvetően természetesen egy paródiáról van szó, tehát kéretik semmit nem komolyan venni - főleg nem a játékot megelőző pár másodperces kis reklámblokkot, és még kevésbé az azt követő, igen elborult "főcímdalt" (ajánlatos lejjebb halkítani a hangszórókat, nem annyira az elhangzó szöveg tartalma miatt, hanem sokkal inkább a tényleges hangzása okán), amiben természetesen van némi valóságból táplálkozó társadalomkritika is, de az egésznek a jellege ezt is komolytalanná teszi.


Miután mindezen túlestünk, a két nagy amerikai párt főbb jeles képviselői közül választhatjuk ki a számunkra leginkább szimpatikus "harcost", akivel aztán a legszebb Mortal Kombat-es időket idéző jelleggel darálhatjuk le az ellenzéket, és úgy általában bárkit, aki elénk kerül. A játék irányítása nem bonyolult, kezdés előtt egy edzőteremben találjuk magunkat, ahol a program mindent megmutat, nyomban ki is próbálhatjuk, mi hogy működik, aztán egyetlen klikkeléssel be is vethetjük már magunkat a politikai küzdelmek véres szorítójába.

A grafika alapvetően jónak mondható, figurák és hátterek is egyaránt, bár persze minding minden lehet még szebb és még jobb, de egy ilyen játékhoz, és ehhez a stílushoz ez talán valóban a lehető legjobb választás. Aki tehát elég erősnek érzi magát, válasszon pártot, és hajrá!

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!