iPon Hírek

L.A. Noire: Fejlesztő kerestetik

Dátum | 2009. 04. 20.
Szerző | Magrathea
Csoport | JÁTÉK

A Rockstar és a Team Bondi munkaerőt keres legújabb játékának, az L.A. Noire-nak fejlesztéséhez. Szinte minden szerepkörbe elkél a segítő kéz, ahogy azt a hivatalos honlapon is olvashatjuk. Nyitott a művész dizájnertől a programozóig mindenféle állásra a jelentkezés.

Ez a buzgó keresgélés kérdésessé teszi, hogy a beígért idén őszi megjelenés mennyire reális, hisz lehet, hogy rendesen el vannak maradva. Az időpontot egyébként még múlt szeptemberben jelentette be a Game Developer's Association of Australia feje, Tom Cargo.

A játékról még nem sok információ látott napvilágot, mindössze egy renderelt trailer:

                         


"Az L.A. Noire egy interaktív detektív történet lesz, amely a klasszikus noire időszakában, az 1940-es évek végén játszódik." - olvashatjuk a játék hivatalos honlapján. "A játék ötvözi az akciót, a nyomozást és a komplex történetmesélést, mely szinte beszippantja a játékosokat egy nyílt végű kalandba tele brutális gyilkosságokkal. Mindez Los Angeles tökéletesen újraalkotott utcáin játszódik, még a Freeway megépülése előtt, a világháború utáni zűrös időszakban, a korrupció, a drogok és a jazz virágkorában. Az L.A. Noire tökéletesen összemossa majd a mozit és a videojátékot."

Jól hangzik, talán az E3-on majd többet is megtudunk. A játék minden bizonnyal PS3-ra és Xbox 360-ra jelenik meg, bár igaz, hogy még nem jelentették be hivatalosan a platformokat, csak annyit mondtak, hogy next-gen konzolok.

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

3. Svindler
2009.04.20. 21:02
VISSZA A HIRHEZ

Ebből csúszás lesz. Szvsz
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. imi993
2009.04.20. 21:14
inkább csússzanak mint hogy félkészen kiadják
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. hpeter105
2009.04.20. 22:01
hát igen a gta IV szenvedés volt pedig nem a gépem rossz :S
a san andreassal többet jáccottam még a multiban is...de a 4 boxra lett jo...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!