iPon Hírek

LA Noire: Gameplay trailer

Dátum | 2011. 02. 09.
Szerző | Magrathea
Csoport | JÁTÉK

Az LA Noire egy egészen egyedi krimi, melynek célja, hogy éreztesse velünk milyen is egy igazi detektív bőrébe bújni. A Team Bondi és a Rockstar Los Angeles legvarázsosabb és egyben legerőszakosabb időszakát tálalja nekünk (1940-es évek), a megoldandó esetek pedig valós ügyekre alapoznak.

A játékban lesznek klasszikus akció-shooter részek, bizonyítékkeresés és kihallgatások. Az agymunkára legalább akkora hangsúly helyeződik, mint arra, hogy túléljük a lövöldözéseket vagy sikerrel zárjunk egy autós, esetleg gyalogos üldözést. Hősünk, Cole Phelps egy világháborús veterán, aki újoncként kezd a rendőrségnél. Úgy érzi, ebben az állásban talán helyrehozhatja azt a sok rosszat, ami a háború időszaka alatt történt. A játék során nem lép szinteket, nem kap küldetéseket, minden egyes megoldott ügy után nehezebb kihívások elé állít majd minket az LA Noire, ahogy Cole ezzel lépked fel a ranglétrán és egyre közelebb kerül a város alvilágához és annak mozgatóihoz.

Az egyes esetek megoldása több lépcsőből áll. Először helyszínelünk és kihallgatjuk a tanúkat. Ez utóbbi egészen különleges, itt jön elő leginkább a színészek munkája és az új technológia, mely arcuk minden rezdülését leköveti ('Motion scan'). Figyelnünk kell az embereket, némelyiken könnyen észrevehető lesz ha hazudik. Ez persze nem elég egy eset felgöngyölítéséhez, ott a lehetőség, hogy kövessük, ha gyanakszunk valakire. Ha bizonyítékot találunk, egy szembesítés során új nyomokhoz juthatunk, vagy a hallottakat felhasználhatjuk a kihallgatás hátralévő részében.

Az eddigiek alapján meg vagyunk győzve, várjuk a május 20-ai megjelenést. Platformok: PS3, Xbox 360.

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

20. LavX
2011.02.09. 21:53
(((((((((( PC-re!!!
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
19. iceblade
2011.02.09. 22:01
A pc-seket mindig elfelejtik ha valami jóról van szó.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
18. LavX
2011.02.09. 22:05
Komolyan átfutott most az agyamon, hogy mivel már alig játszok gépen(főleg, hogy ilyen gyér a felhozatal) eladom a gépemet és veszek egy kis barebone-t meg egy xboxot az árából.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
17. kinghaxor
2011.02.09. 22:28
Na igen. Ezt a játékot hatalmas bűn PC-re nem kiadni. A trailer nagyon tetszik. Az a hangulat ami árad belőle.....
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
16. Warmachine...
2011.02.09. 22:30
Hát bexarok, az emberi arc mimikája vmi iszonyat valósághű!
Na meg azon is berosálok, ha ezt nem adják ki PC-re, kizárt, hogy nem megoldható!
Csak magukkal tolnak ki, nem hiszem, hogy egy ízig-vérig pc gamer venne csak ezért egy konzolt.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
15. thspo
2011.02.09. 22:52
lehet körbe fogja röhögni a "nagyszerű" mafia 2-t...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
14. gebana
2011.02.09. 23:05
hát ez rohadt jó lesz. nyomozósdi, mimika, szép környezet, várós.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
13. feketeg5
2011.02.10. 00:15
aaaahhhh hihetetlen jó. én a mafia II-t is imádtam csak kár hogy le volt korlátozva a szabadság. de sztem még ígyis verte a gta IV-et bár nehéz összehasonlítani.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
12. Ipadnak
2011.02.10. 07:19
Ki fogják adni lásd GTA IV, meg az az iskolai hülyeség, most nem jut eszembe a neve, Mafia II stb.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
11. YuGabe
2011.02.10. 10:54
Minek sírtok egyfolytában? Nincs jobb dolgotok?
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
10. Amenophis
2011.02.10. 11:47
Nem fogják kiadni, lásd: Red Dead Redemption.
A PC-s játékok kora már végetért, és tudomásul kell venni, hogy ha akarsz jó játékokkal játszani, akkor valamelyik "nagy" konzol mindenképp kell. Megjegyzem, hogy a 60eFt-os ár egy erős középkategóriás VGA kártya ára.
A PC megmarad, de soha nem lesz már olyan, mint volt. Én ezt annak ellenére mondom, hogy jómagam is PC-fan vagyok, de mellette van egy X360 és egy PS3 is otthon. Mert kell, ennyi.

 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
9. newclear
2011.02.10. 11:55
Nehogy már elkezd temetni a PC-t azért, mert a RockStar _LEHET_, hogy nem adja ki rá az LA Noire-t...

A GTAIV is először konzolra jött ki, és lám mégis van PC átirat is. Egy 8-12 hónapos késés lehetséges, de szerintem jönni fog aminek jönnie kell.

A legtöbb jó játék pedig PC-re is van, az esetek többségében szebb grafikával. A néhány konzol exkluzív miatt pedig kétlem, hogy "kell" otthonra konzol..

Amíg a PC-ket fejlesztik és van benne potenciál, valamint jelentős teljesítmény előny a konzolokkal szemben, addig szerintem értelmetlen azzal dobálózni, hogy "vegyél konzolt, ha játszani akarsz, mert a PC halott".
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
8. Amenophis
2011.02.10. 12:00
Nem temetem, mindig is lesz PC. Nekem is. Csak annyit mondtam, hogy egyszerűbb venni egy konzolt mellé, és az ilyen játékokat azon tolni, mint várakozni, és siránkozni, hogy lesz-e PCn valami.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
7. Amenophis
2011.02.10. 12:02
A másik meg, hogy fejleszteni akkor fognak, ha az eladások is igazolják azt. Meg kell nézni, hogy nagy általánosságban milyen eladásokat hoz egy-egy címből a PC, és a konzol, és csúnyán elverik most már. A másik meg, hogy a teljesítményelőnyért áldozni is kell keményen. Ezelőtt mondjuk 4 évvel vettél egy xbox360at mondjuk 150ért. És azon ugyanúgy megy majd az LA Noire is. A 4 évvel ezelőtt 300ért megvett PC-d hol is van? Sehol, mert elavult.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
6. newclear
2011.02.10. 12:06
"A PC-s játékok kora már véget ért" - akkor ezt biztos hallucináltam...

Nem mondom, hogy rossz dolog a konzol, de ha vennék biztos nem azért, mert néhány játék előbb jön ki rá, és még kevesebb csak arra jön ki...

A GTA IV-et pl. elég nagy várakozás előzte meg, mégis kíváncsi lennék hány alapvetően PC user szaladt konzolt venni, hogy tudjon vele játszani. Ezzel szemben pedig hányan mentek el egy ismerőshöz, vagy baráthoz akinek van konzol, ha esetleg már aludni sem tudtak, mert úristen nem tudok vele játszani.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
5. Amenophis
2011.02.10. 12:35
Hát pedig a PC, mint fő játékplatform, már régen nem az. Vannak erős húzócímek persze (lásd pl: WoW, Starcraft, vagy Total War sorozat).
A GTA IV pont egy jó példa arra, hogy miért nem fognak szarakodni a PC átirattal. Megcsinálták fél évvel később, majdnem megbukott, mert olyan gépigénye volt, bugos volt, stb... és az eladások messze alulmaradtak a konzolosokhoz képest. Kiadóként azok után én sem szórakoznék többet a PCvel.

Személy szerint én a két konzolt két játék miatt vettem meg: X360-Fight Night 3-4 (Champ érkezik március elején), és a PS3-at pedig a Gran Turismo 5 miatt. Közben persze jött a Kinect is, ami zseniális, és más címek, játékok is.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
4. newclear
2011.02.10. 14:26
És az nyilvánvalóan a vásárlók hibája, hogy hónapokkal később adják ki, ezért már az újdonság szaga, az érdeklődés sem akkora. Természetesen a nagy gépigény és a sok bug is mind a PC és a vásárlók hibája.

Ha egy időben adták volna ki, akkor lehet hogy jobb mutatók születtek volna...

Annyiban igazad van, hogy talán kevésbé éri meg néhány kiadónak pepecselni egy normális PC-s verzió kiadásával, aminek többféle hardveren is meg kell felelni.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
3. The_Pho
2011.02.10. 19:07
Régóta gondolkodok hogy veszek egy konzolt, de egyszerűen "pc-fan"-ként nem tudnék egy sima kontrolerrel játszani egy shootert vagy alapvetően nem lehet stratégiát nyomni rajta. Sőt az ember egyből vegyen két konzolt, ha minden neki tetsző játékkal is játszana, plusz ha netezne, akkor legyen egy gépe is. Szval 3 platformom legyen, hogy "jól" érezzem magam? Ez nonszensz. Vissza a játékokat a pc-re

(Egyébként egy sima kétmagos amd procim van meg egy nvidia 9600gt ami nem épp mostani gép, nem is volt drága és a mostani játékok is bőven elmennek rajta )
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. rieper
2011.02.13. 13:29
"A 4 évvel ezelőtt 300ért megvett PC-d hol is van? Sehol, mert elavult."

Sztm viszi highban most is a játékokat (ati 4970, eszemfaszom akkor highend cpu, 8giga memó, akkor is volt már WD raptor).Egy ilyen konfignak még most is örülnék. És tény, hogy 1000x jobb a grafja, mint egy konzolnak.

Konzolt meg ha nem töröd meg baszhatod az olcsóságát. 10.000 az éves gold live pass, amivel ugye lehet neten multiba nyomni és nem utolsó sorban 16.000 rá egy játék. Aki csak torrentről tolja singlebe annak tökéletes, de másnak nem.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. padzsi
2011.05.18. 22:01
Hát én épp a GTA4 miatt vettem PS3-at. A tö....m akart egy kalap pénzt költeni a pc föltupírozására. Kapott mellé egy 106cm full hd tv-t. Hát azóta se bánom, szerintem nem kell ecsetelnem a különbséget.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!