iPon Hírek

LaCie + Caleido = felhőtár?

Dátum | 2009. 03. 20.
Szerző | Gabriel
Csoport | ADATTÁROLÁS

Bejelentette a tárhelyek egyik jól ismert és szakavatott nagymestere, a LaCie, hogy egyesül a Wuala online tárhely-szolgáltatást működtető Caleido AG-vel annak érdekében, hogy közösen "igazi felhő-tárhelyet" kínálhassanak ügyfeleiknek.


Így természetesen a LaCie saját termékpalettája is gazdagodik, hiszen a már meglévő adattárolóit is kiegészítheti egy plusz távoli tárral, egyszerre biztosítva így az adatok helyi és fellegekben való tárolását is, lényegesen hozzáférhetőbbé és kezelhetőbbé téve így azokat.

Philippe Spruch, a cég vezérigazgatója így fogalmazott: "Miután 20 éven át mindent megtettünk a merevlemez-technológiákért, tárhely-piacvezetőként most az elsők között lépünk tovább a legújabb húzótechnológiák - a flash- és a felhő-alapú tárhelyek - felé.

Meglátása szerint az egyesülés révén a LaCie egyszerű hardvergyártóból immár komplett megoldásokat kínáló szolgáltatóvá fejlődött tovább, és bízik benne, hogy az új technológiáikkal minden leendő ügyfelük lehető legteljesebb megelégedésére tudnak majd szolgálni.

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások