iPon Hírek

Langdell: Visszanyalt a fagyi

Dátum | 2010. 10. 12.
Szerző | Magrathea
Csoport | JÁTÉK

Timothy Langdelltől végre elvették az 'edge', 'cutting edge' és 'gamer's edge' védjegyeket az EA-val folytatott bírosági tárgyalások eredményeképp. Timothy barátunk a játékipar egyik vérszívója volt, aki az elmúlt körülbelül 20 évben abból élt, hogy lecsapott azokra, akik játékának címében benne van 'edge' szó (=beperelte őket).

A Mirror's Edge-be szerencsére beletört a bicskája, ezúttal Langdellnek kell fizetni a perköltségeket. Ezen kívül írnia kell minden általa beperelt cégnek és közölnie velük, hogy már nem birtokolja a védjegyre vonatkozó jogokat. Erre péntekig kapott határidőt. Korábbi áldozatai előtt megnyílik a lehetőség, hogy visszavágjanak régi sérelmeikért, megállított fejlesztésekért és pénzbüntetésekért.

Az EA szóvivője visszafogottan nyilatkozott: "Örülünk, hogy végre dűlőre vittük az ügyet és magunk mögött tudhatjuk ezt az egészet."

David Papazian, a Mobigame vezérigazgatója is örülhet az EA sikerének, ugyanis Langdell az ő Edge névre keresztelt iPhone játékukat is kiszemelte magának. 7 hónapja az Edge Games feje (Langdell) még nagyon biztos volt a sikerében az EA ellen, ezt elszámolta! :)

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

6. Menthix
2010.10.12. 14:23
Facebook effektus
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
5. hcsa
2010.10.12. 14:44
Nem gond, majd talál valami más "megélhetési formát". Az ilyen mutánsok rendkívül leleményesek.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
4. Giggsy
2010.10.12. 15:10
Én már eleve azt nem értem, hogy hogyan nyerhetett meg akár egyetlen pert is az eddigiek során. Ez olyan mintha teszem azt a Mizo levédetné Magyarországon a tej nevet és aztán mindenkit beperelne aki a saját tejére rá meri írni, hogy "tej"
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
3. gezu1025
2010.10.12. 16:28
Büszke vagyok, hogy az elmúlt évek egyik legjobb játéka és egyik személyes kedvencem ennyire erős, hogy bicskát tör
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. Magrathea
2010.10.12. 22:13
Nekem is nagy kedvencem a Mirror's Edge (mondjuk ez az avatáromból is látszik), örülök, hogy az EA bevállalta egy ilyen egészen egyedi stílusú játék kiadását és egyik legnagyobb fájdalmam, hogy a remek sajtós kritikák ellenére nem fogyott olyan jól.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. Tirexi
2010.10.13. 01:15
GG EA.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!