iPon Hírek

Láthatáron az Incursion és az Incarna

Dátum | 2010. 09. 24.
Szerző | Magrathea
Csoport | JÁTÉK

Incursion

A EVE Online legközelebbi kiegészítője, az Incursion várhatóan novemberben érkezik. A kolosszális MMO működését nehéz lenne bármi máshoz hasonlítani a piacon, a kiegészítő a közösség által választott Csillagközi Igazgatótanács (Council of Stellar Management) és a fejlesztő CCP szoros közreműködése révén született meg.

A 14. tartalom tapasszal egy időben szerverfejlesztések is lesznek, amik lehetővé teszik, hogy az egész flottákat megmozgató harcok valóban flotta harcok legyenek és akár több száz játékos is részt vegyen bennük. Felturbózzák a karakteralkotást, továbbfejlesztik az NPC-k mesterséges intelligenciáját és a grafikán is javítanak egy kicsit. Ezen kívül leegyszerűsítik és dinamikusabbá teszik a bolygó-interakciós rendszert.

Említenünk sem kell, hogy az Incursion új sztori elemeket is hoz, Sansha Népe megpróbál egy igazi utópiát létrehozni, ami közben a szervezet nem riad vissza attól, hogy eltegye láb alól mindazokat, akik az útjában állnak. Segítsetek megállítani a behatolókat hatalmas közös flották részeként és a jutalmatok nem marad el...

Az Incursion a játék online portálján az EVEGate-en is szolgál néhány újítással, többek között lesz pár új fórum.

Incarna


Már korábban írtunk az EVE egyik legizgalmasabb adalékáról, mely eredetileg 'Walking in Stations' név alatt futott. Úgy fest, hogy az űr MMO 2011 nyarán kapja meg a frissítést. Ezzel az úttörő kiegészítővel indul meg a játék átalakulása egy "szimpla űr MMO"-ból (na jó, az EVE-re még ilyen kontextusban is nehéz ráfogni, hogy egyszerű) az "ultimate sci-fi világgá", hogy a rendező Torfi Frans Olafsson szavaival éljünk.

Mivel a fejlesztési ciklusaik elég sűrűn vannak (6 havonta), így a fejlesztők úgy döntöttek, hogy szépen lassan, az egymást követő kiegészítőkkel alapozzák meg az utat az Incara előtt. A karakteralkotó frissítése, a grafika és a bolygó-interakciós frissítés mind-mind előkészületek az implementációjára.

A korábban Walking is Stations névre hallgató kiegészítő még 2009-ben lett beharangozva, amint az a nevéből sejthető, lehetővé teszi, hogy mászkáljatok hajóitokon 3D környezetben. Olafsson kiemelte, hogy ez Incarna nem a vég, hanem a kezdet lesz, az első lépés az úton, amely mindörökre megváltoztatja az EVE világát.

Egy kis plusz: A CCP az Nvidia APEX-et használja majd a 3D avatárok ruháinak animálására. (Az ezt demonstárló videó a 2010-es GDC-ről származik.)

 

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

7. lackoo1111
2010.09.24. 19:07
Egy kis plusz: A CCP az Nvidia APEX-et használja majd a 3D avatárok ruháinak animálására. (Az ezt demonstárló videó a 2010-es GDC-ről származik.) egy újabb tök felesleges dolog
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
6. XtreemX
2010.09.24. 20:24
Nem felesleges,nagyon jól néz ki.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
5. lackoo1111
2010.09.24. 21:12
és szerinted ez működne ATI kártyákkal is ?
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
4. Gundam00
2010.09.24. 21:33
kiveve ha eve- függő vagy , és egy ilyen cuc integralva egy ilyen gaméban még ütősseb, főleg a lehetőségek szinte határtalanok !
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
3. tomchee
2010.09.25. 08:38
Csakhogy az eve-ben az a legkevésbé lényeges,hogy hogyan fodrózódik a karaktered ruhája...

Ez most olyan mint ha a simsbe vér effecteket raknánk, de minek mert úgy sem használná ott(sem) semmi. :F
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. tompi
2010.09.27. 09:05
Az a baj ezzel csak, hogy az eve tele van buggal, és brutális lagokkal. 2,5 éve játszom, és az utolsó (2010 tavaszi) patch óta a szerverek pl. egy-egy "prime time" hétvégéjén összezuhantak, vagy 10-15 perces lagokat kreáltak hosszú napokig.
Ez mind szép és jó, meg minden, a játék grafika szerintem még mindig az egyik legjobb a piacon, de a programozók nem dolgoznak elég hatékonyan... persze nehéz is, de addig amíg a jelenlegi elérhető dolgok nem bugmentesek, addig csak idegesítő a sok ujdonságot látni tőlük.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. Menthix
2010.09.30. 13:42
Nem mondják komolyan, hogy 2010-ben még a cloth effektel villognak?
Egyébként 0:11-nél szépen átbugol a kezén...n1
Nem rossz, de még mindig nem élethű.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!