iPon Hírek

Látogatottsági rekordok a Vaterán

Dátum | 2009. 10. 08.
Szerző | napi.hu
Csoport | IT VILÁG

A Vatera.hu regisztrált felhasználóinak száma már meghaladja a 940 ezer főt, a látogatottság a portál üzemeltetőinek tájékoztatása szerint szeptemberben többször is rekordot döntött. A legnagyobb hazai aukciós portálra naponta átlagosan 52 ezer új aukciót listáznak a felhasználók, naponta mintegy 26 ezer licit érkezik és 8,5 ezer sikeres eladás zárul. A portál statisztikái szerint a 25-39-es korosztály a legaktívabb vaterázó. A legnépszerűbb termékek továbbra is az elektronikai és számítástechnikai cikkek (mobiltelefon, gps, laptop), de kiemelkedő a régiségek, órák, ékszerek forgalma is. Az augusztusban bevezetett profi eladó programban (PEP) a nagyon szigorú minőségi követelményeknek megfelelő nagyobb forgalmú és minőségi szolgáltatást nyújtó eladók vehetnek részt. Az ő kereskedésüket kedvezményekkel és kiemelt ügyfélszolgálattal segítik. A program felhasználóinak száma már megközelíti az ezret, a PEP-es eladások jelenleg a sikeresen záruló aukciók 20 százalékát adják.

A Vatera.hu persze nem véletlenül alkalmaz biztonsági szakértőt. A szakember április óta tíz esetben segített felderíteni a gyanús felhasználókat, a rendőrséggel karöltve eddig már négy esetben sikerült elfogni a csalókat. A bíróság szabadságot korlátozó kényszerintézkedéseket rendelt el az elkövetőkkel szemben. Jelenleg hat esetben folyik eljárás, a szakember reményei szerint hamarosan elfogják a tetteseket.
Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

3. gedezoli
2009.10.12. 10:01
VISSZA A HIRHEZ

Nagyon viccesek ezek a statisztikák. Látogatottsági rekordot egyből a regisztrált felhasználókkal kezdik, ami köztudottan teljesen fals adat. Havonta indít affilite akciókat a vatera is, ami egy halom fake regisztrációt generál a "nyeremények" illetve más bevételgenerálás miatt. Érdekesebb szám lenne, a hetente bejelentkező felhasználó, valamint a nem fake eladó cuccok. Tavaly karácsonykor rokonnak kerestünk eredeti DVD-t, amit sajnos itthon nem forgalmaznak, és volt is valaki aki épp árulta, de egyszerűen nem lehetett rá licitálni sem, mert nem fogadta el jelentkezésünket.
Ez elég vicces működése a rendszerüknek, így feltételezem mindegyik számot felezni kell.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. Csaber
2009.10.12. 10:37
Néha nézelődök ott , teljes káosz uralkodik az oldalon ezt tudja a mai napon :
számítógép alkatrész--> proci-->LGA 1366 : http://www.vatera.hu/szamitastechnika_info...1366_c1773.html szóval inkább azzal dicsekednének hogy végre rend van :rolleyes:
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. wekker78
2009.10.28. 10:55
Amilyen kampányokat indít a vatera nem is csoda, hogy látogatottsági rekordokat döntöget, van most ez a vatera vera kampány, tök durva, h mennyien elhiszik, hogy ez valóság, érdekes adat, hogy ezt a személyt létrehozták iwiwen is és több mint 2 ezer ismerőse van...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!