iPon Hírek

Látványos és erős játékgép a Packard Bell-től

Dátum | 2008. 07. 07.
Szerző | Gabriel
Csoport | SZÓRAKOZTATÓ

Láthatólag reneszánszukat élik a hatalmas, barokkosan cifrázott-dekorált játékgépek - mi sem bizonyítja ezt jobban, mint hogy az Acer Predator-a és az ASUS ARES-e után most a Packard Bell ipower X2.0-ása is hasonló stílusával törekszik rajongótábora kialakítására.


Szép darab, az egyszer igaz, elég csak ránézni. Ami pedig a külcsín mögött meghúzdó belbecst illeti, amiatt sincs szégyenkeznivalója, és valóban méltó lehet a nevére - sokat sejtet például már az is, hogy folyadékhűtést használ a megfelelő hőmérséklet biztosítására.

No de lássuk a konkrét részleteket: processzorból Intel Core 2 Quad vagy Extreme egyaránt lehetséges, Blu-ray optikai meghajtó adott, hibrid TV tuner szintúgy, tárhelyből akár egészen 3TB-ig is felmehetünk, grafikáról NVIDIA GeForce 9800 GX2 gondoskodik, van 21-az-1-ben kártyaleolvasó is, valamint kifejezetten játékra tervezett billentyűzet és egér.

És hogy mindez mennyibe fáj annak, aki be kívánja szerezni? £999-nál kezdődik a móka, a felső határ pedig lényegében a csillagos ég (£1.799). Érdekes módon azonban valamilyen oknál fogva az utolsó negyedévnél hamarabb nem akarnak előállni vele - de sebaj, legalább addig is gyűjthet rá, aki gondolja; karácsonyra pont jó ajándék lehet majd.

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások