iPon Hírek

Le lett fújva a HD3870 x2 rajtja

Dátum | 2008. 01. 24.
Szerző | J.o.k.e.r
Csoport | MEGJELENÍTÉS

A TweakTown értesülései szerint az AMD néhány nappal későbbre tolta a HD3870 X2-es újdonságok debütálásának időpontját. Az előzetes tervek szerint január 23-án kellett volna megjelenniük a termékeknek, ám ez az időpont eddig tisztázatlan okok miatt sajnos megváltozott.

HD3870 X2 ASUS-módra
A csúszás okával kapcsolatban egyelőre nincsenek hivatalos magyarázatok, a különböző feltételezések szerint az AMD ezzel a pár nap csúszással a kártya iránti fokozott igényekre kíván felkészülni úgy, hogy növeli a raktárkészleteket, így remélhetőleg a debütálás napjától kezdve minden vásárló számára zökkenőmentesen elérhető lesz majd az újdonság. Egyesek szerint az AMD úgy véli, hogy a HD3870 X2-es modellre hatalmas igény lesz, amelyre az előbbiekben említett módon kívánnak felkészülni.

Nos, az okok tulajdonképpen nem is fontosak azon felhasználók számára, akik már nagyon várják az újdonságot. A friss hírek alapján már csak január 28-ig kell várni, ugyanis jelen pillanatban ez a HD3870 X2-es kártyák megjelenésének hivatalos dátuma. Reméljük, hogy több késésre már nem kerül sor, és az AMD-nek valóban sikerül kielégítenie a kártya iránti vásárlói igényeket.

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!