iPon Hírek

League of Legends nyílt béta

Dátum | 2009. 10. 27.
Szerző | Magrathea
Csoport | JÁTÉK

Aki még nem hallott volna róla, a League of Legends (LoL :)) egy RTS/RPG hibrid az elsöprő sikerű Warcraft III mod, a Defence of the Ancients (DotA) alkotóitól. A játék teljesen ingyenes lesz, így aki részt vesz a bétában, az továbbviheti majd az accountját a végleges verzióba.

Jelentkezés a hivatalos honlapon, a teszt péntekig tart. Ezt követően rögtön indul élesben a "móka", a játék első - pontosabban az első előtti -, bemelegítő szezonjával, október 30-án. A LoL tulajdonképpen a DotA Allstars egy továbbgondolt változata, amely korábban már beírta magát a gamer törikönyvekbe, mint a valaha volt legsikeresebb/népszerűbb játékosok által készített modok egyike.

Kifejezetten kompetitív online játék lévén a League of Legends szezonokra osztva fog működni, mint ahogy azt az előbb is említettük. Ezek egy előzetes pre-season-nal indulnak majd, hogy mindenkinek legyen ideje megtanulni mindent az első éles bevetés előtt, ami jövő év elején indul majd. 

                       

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

1. Davzone
2009.10.27. 10:46
VISSZA A HIRHEZ

Én már játszom egy ideje,nem rossz a game egész komoly az egész kezelőfelület meg minden.
Talán kicsit összetett de meg lehet tanulni hamar.
a szerverek még elég sokat offline-ak dehát mivel még béta nem csoda.
kb minden nap van uj frissités amit elég lassan szokott leszedni ezen remélem javítanak.Elég sok karakter van benne viszont csak 1 pálya volt eddig elérhető.
Érdemes kipróbálni!
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!