iPon Hírek

Leáll a World of Darkness fejlesztése

Dátum | 2014. 04. 15.
Szerző | InGen
Csoport | JÁTÉK

A World of Darkness valahogy mindig is csak lógott a levegőben. Néha hónapokig egy szót sem lehetett hallani róla, néha arról jöttek hírek, hogy a fejlesztőcsapat már belső tesztelést végez. Állítólag többször is változott a projekt fontossága a CCP-n belül, de bármi is történt a múltban, most már mindegy, hiszen a játék fejlesztését hivatalosan is lelőtték. Az atlantai stúdióban készülő MMO fejlesztőcsapatából 56 embert küldtek el a leállás folyományaként, a többiek pedig az EVE-en fognak tovább dolgozni - ezzel 2006 óta először, újra egyetlen univerzumon tevékenykedik az egész csapat. Hilmar Veigar Pétursson, a CCP fejese a hivatalos sajtóközleményben azt írta, ez volt élete legnehezebb döntése, és nagyon sajnálja nem csak a munkatársakat, de a rajongókat is, akik hosszú évek óta vártak a játék megjelenésére. Elmondása szerint nagyot álmodtak, de még ennyi fejlesztés után is rendkívül kevés volt, amivel elő tudtak állni. Ez a döntés viszont meg fogja erősíteni az EVE-et: "Segíteni fog minket, hogy az egész csapatot egyetlen cél mögé állítottuk be, és minden korábbinál eltökéltebbek vagyunk, hogy továbbra is az EVE maradjon a legnagyobb univerzum a játékok világában." A World of Darkness-t először 2007-ben jelentették be. A leállással kapcsolatos pletykák már tavaly karácsonykor elindultak, amikor a CCP számos munkatársat elküldött a csapatból. Akkor ugyan a stúdió még ragaszkodott ahhoz, hogy a fejlesztés jól halad, de láthatóan nem ez volt a helyzet.
Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

7. Asagrim
2014.04.15. 19:46
https://www.youtube.com/watch?v=qS7nqwGt4-I
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
6. Stormrage
2014.04.15. 19:51
hat nagy kar, hogy lelottek
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
5. Szefmester
2014.04.15. 20:30
Csak reménykedni tudok hogy nem végleges.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
4. csx01
2014.04.15. 21:45
Kellett volna nekik Molyneux, meg kiadónak az EA, és máris kész a játék.
De viccet félretéve valakinek a vitatott életvitelt folytató egyenesági női felmenőjét.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
3. sensorprim...
2014.04.16. 01:31
Annyira siralmasan lassan csinálnak bármit is az EVE-ben(pedig havi díjas), hogy nem is csodálkozom ha 7 év alatt se lettek kész ezzel.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. gejza666
2014.04.16. 09:40
Vagy beemelnek fejlesztéseket az EVE-be és lesz belőle Advanced Captain Quarters (szerintem a legfeleslegesebb fejlesztés az EVE-ben), vagy eladják. Az is lehet, hogy végeztek egy piackutatást és azt látták, hogy nincs tartós piaca a dolognak.

RIP
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. wishformor...
2014.04.16. 11:11
@sensorprime
Apocrypha kieg ota (miota elkezdtek hallgatni a community-re) nemnagyon lehet panasz az eve fejlesztesere szvsz, folyamataso balance van, jonnek uj hajok, uj modulok, valtozasok folyamatosan adagolva, nemtom mi a problemad,
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!