iPon Hírek

Leállították a The Crossing fejlesztését

Dátum | 2009. 05. 18.
Szerző | Magrathea
Csoport | JÁTÉK

Az Arkane és a Valve úgy döntött, hogy felfüggesztik a nagyratörő multiplayer fókuszú FPS-ük, a The Crossing fejlesztését, hogy inkább a többi készülőben lévő projektjükre tudjanak koncentrálni, egy first-person RPG-re és egy iPhone-os stratégiai játékra.


"Nem várt anyagi problémákba ütköztünk néhány hónappal ezelőtt, így a The Crossing fejlesztését átmenetileg fel kellett függesztenünk." - nyilatkozta a Joystiq-nak Raphael Colantonio, az Arkane feje. "Azóta áthelyeztük a fókuszt két másik nagyon jó projektre."

A 'The Crossing' PC-re és Xbox 360-ra volt készülőben, a kampányokban szereplő ellenségek mesterséges intelligenciájának csiszolása helyett pedig inkább multira igyekezett fókuszálni, a Left4Dead-hez hasonlóan. Két hős - az Elitek - táposra vett figurák, míg mindenki más célja - különböző szerepeket betöltve -, hogy megakadályozza az ő haladásukat. A történet párhuzamos valóságok körül forog.

Utoljára még tavaly hallhattunk a játékról, amikor kiadtak hozzá egy trailert:
                        


Az Arkane Studios felelős egyébként a Dark Messiah of Might & Magic című first-person fantasy akciójátékért is, mely még 2006-ban jelent meg PC-re és Xbox 360-ra. (Dark Messiah trailerhez katt ide.)

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

3. jadam92
2009.05.18. 14:44
VISSZA A HIRHEZ

le rí a képről hogy valami source engines lesz (bár a gameplay érdekes.)
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. _SammY_
2009.05.18. 15:15
hát ki gondolta volna a source engine-re egy valve által készített játékban?

 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. zuchy
2009.05.18. 15:50
Remélem a Half Life Episode There-t hamarosan kiadják már. Bár még semmi infó nem volt róla, így nem tudom mikor jön. Ebben az évben biztos nem.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!