iPon Hírek

Leépítések a Transformers Universe csapatánál

Dátum | 2013. 07. 02.
Szerző | Morte
Csoport | JÁTÉK

A brit fejlesztő, a Jagex (Runescape) megerősítette, hogy 13 embert bocsátottak el a Transformers Universe csapatából. A hivatalos nyilatkozat szerint a leépítések nem lesznek különösebb hatással az ingyenesen játszható böngészős MMO fejlesztésére, de egy belsős forrás elárulta, hogy a létszámcsökkentés kihatással lesz a játék minőségére. "Miután áttekintettük, mennyi munka szükséges még a Transformers Universe-en játék indulásáig, úgy döntöttünk, hogy kismértékű leépítést hajtunk végre a csapaton belül" - így szólt a hivatalos közlemény. A leépítések oka a technológiai váltásban keresendő, az eredetileg saját motorral működőre tervezett darabot mégis inkább kész technológiára fogják építeni. A Transformers Universe helyzete kissé kényes, mert a fejlesztők nyomás alatt állnak, hogy még idén megjelentessék a játékot. A kész motor használata felgyorsítja ugyan a fejlesztést, de vannak, akik aggódnak amiatt, hogy hat hónap alatt kell újra elkészíteniük a játékot, általuk nem ismert technológiára építve. A Jagex biztosított mindenkit arról, hogy a játék minőségén nem esik csorba a történtek miatt. Elmondták, hogy a Transformers stúdió nagy részét nem érinti a változás. A fejlesztők egy része átkerült a RuneScape csapatába, csak azokat bocsátották el, akiknek már nem találtak helyet. A játék előzetesét tavaly év végén mutatták be, azóta nem nagyon lehetett róla hallani.
Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

2. SonicTheHU...
2013.07.02. 14:59
Hát ez ez ezezzzzeeezezzeezez öööö... Még ha F2P lesz is eléggé gáz. Transformers széria a film első része után minden téren elvérzett, inkább pihentetnék a dolgot aztán nekiesni újra, de neeeeeeem
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. kiskoller
2013.07.02. 21:31
Khhhhmm mert a Transformers 1 jó film volt?

Játékrobot reklámjaként készített reggeli rajzfilmsorozat filmadaptációja amit azért csináltak hogy játékrobotokat adjanak el.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!