iPon Hírek

Lefixált év végi megjelenések

Dátum | 2009. 07. 23.
Szerző | Magrathea
Csoport | JÁTÉK

GTA4: Ballad of Gay Tony, Borderlands, Need for Speed Nitro, Uncharted 2 és végül egy új poszt-apokaliptikus MMO.

GTA4: The Ballad of Gay Tony (Xbox 360)

A következő Xbox 360 exkluzív GTA kiegészítő, amiről már korábban írtuk egy rövid összefoglalót, október 29-én fog megjelenni. Az új sztoriban Luis Lopez bőrébe bújunk majd, aki az éjszakai klub tulajdonos Tony "Gay Tony" Prince személyes testőre. A letölthető tartalom 1600 MS pontért lesz megvásárolható az Xbox-os GTA tulajdonosok számára.


Aki szeret valami maradandót is kapni a pénzéért, az megvásárolhatja DVD-n is a kiegészítőket (Gay Tony + The Lost and Damned), melynek címe Grand Theft Auto: Episodes from Liberty City. A lemez szintén október 29-én jelenik meg, az USA-ban 39.99 dolláros áron, míg Nagy-Britanniában 34,99 fontért lesz kapható (ez elég merész, tekintve, hogy ha ugyanannyiért akarnák adni, mint az USA-ban, akkor 25 fontnak kéne lennie..).

Borderlands (PC, PS3, Xbox 360)

A cel-shaded technikát használó shooter október 23-án érkezik meg Európába, míg a nagy vízen túli barátaink 3 nappal előbb, október 20-án kapják meg.


A Borderlands hivatalosan egy "role-playing shooter" azaz egy lövöldözős szerepjáték, melyben lesz autós harc (nagyon népszerű lett a műfaj, ld. Rage), amihez természetesen jár lepukkant bolygó is, irtó veszélyes vadvilággal...

Akinek kedvére való a cel-shaded stílus, igazi csemegében részesülhet most a Borderlandsel.

Need for Speed Nitro (Wii, DS)

A Nintendo konzolokra érkező új NFS november 17-én fog megjelenni világszerte, jelentette be az Electronic Arts.

                        


A Nitro lesz az első olyan Need for Speed játék, amely kimondottan Wii-re és DS-re lett tervezve. A játékot valós helyszínek, új játékmódok és kiterjedt testreszabhatósági lehetőségek fémjelzik. Játszható lesz hagyományos Wii kontrollerrel, nuncsakuval, illetve Wii versenykormánnyal és GameCube paddal is. DS-en szokás szerint a tollal kell majd ügyeskedni.

Uncharted 2 - Among Thieves (PS3)

A Naughty Dog társ elnöke Christophe Baelstra a Twitterén megerősítette, hogy az Uncharted 2 Európában október 23-án kerül fel a boltok polcaira. Ez 10 nappal marad el az Egyesült Államokbeli megjelenéstől... Aki előrendeli a játékot, kap egy kódot, amit csuda szép in-game arany fegyverekre válthat. További jó hír, hogy a fejlesztő tárgyalásokat folytat az ESC-Toys-al is, ha sikerül megállapodni, akkor a polcokat hamarosan elárasztják a műanyag Nathan Drake babák.


Fallen Earth (PC)

A Fallen Earth (cég) bejelentette, hogy a Fallen Earth (játék) szeptember 9-én indul majd el reménybeli világhódító útjára (jelenleg még a zárt béta folyik).

A játék egy poszt-apokaliptikus (éjjen az apokalipszis!!!) MMO lesz, amelyben nem lesznek a karaktereknek szintjei, ehelyett képességeinket és attribútumainkat fejleszthetjük. Shooter beállítottságú lesz (mint pl. a Hellgate), lehetőségünk lesz viszont váltani first- és third-person nézet között. Ha már világvége, akkor belefér egy kis mutáció is (elvégre minden MMO világba kell egy kis "mágia"), használhatunk telekinézist és telepátiát.

A játék fizetős lesz, de még nem jelentették be, hogy mennyi lesz a havi apanázs. További információk a hivatalos honlapon.

Gameplay:
                       

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

3. Evra
2009.07.23. 19:05
VISSZA A HIRHEZ

Borderlands
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. csigabigaf
2009.07.23. 21:24
Tudtommal Borderlandset mindig is így hívták.

Ez a Fallen Earth aztán pont úgy néz ki mint amit egy gyomorrontás után nyomok a wc-be, 2009-ben ezért HAVONTA pénzt kérni rosszab mint a kéregetés az út szélén.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. Konkii
2009.07.23. 21:32
Valóban elég ronda, de ettől függetlenül 2009-ben valóban szokás MMO játékokért havonta pénzt kérni, gyanítom ez ugyanígy lesz 2010-ben is.
Márpedig ezzel is fognak sokan játszani az új játékstílus miatt, hiszen azért egy MMO shooter, RPG alapokon az ritkaság számban megy.

Egyébként a WoW sem szebb.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!