iPon Hírek

Legend of Grimrock siker és új projekt

Dátum | 2013. 01. 18.
Szerző | Magrathea
Csoport | JÁTÉK

A finn fejlesztő Almost Human örömmel jelentette, hogy a Legend of Grimrock elérte a 600,000 eladott példányt. "Boldogak lettünk volna ennek a tizedével is, szóval mondanom sem kell, hogy majd kiugrunk a bőrünkből és a cég jövője hosszú időre biztosított."

"A tavalyi év fantasztikus sikert hozott az Almost Human-nek.

Kiadtuk az első játékunkat, a Legend of Grimrock-ot, ami két hétig best seller volt a Steamen és folyamatosan túlszárnyalta a várakozásainkat. A Metascore pontszáma 82, ami által hivatalosan is egy remek játék (de ezt már amúgy is tudtuk, nemde?).

Megcsináltuk a kazamata szerkesztőt is, aminek köszönhetően rengeteg briliáns mod látott napvilágot. A Steam Legend of Grimrock Workshop-ja már 450 bejegyzést tudhat magáénak! A mi nagyszerű közösségünk rendszeresen meglep minket a képességeivel, kreativitásával és aktivitásával a fórumokon, ahol már 50,000 bejegyzés született és folyamatosan pörög. A hozzászólások rendkívül értelmesek, szemben a legtöbb játék fórumtémáival. Mindez pedig arra enged következtetni, hogy még jó darabig nem fogytok majd ki felfedezhető kazamatákból.

Az év vége felé kihoztuk a már nagyon várt Mac és Linux verziókat is optimalizálva.

A gondolataink most a jövő felé kanyarodtak, bár az új játékunkat még nem jelentjük be, azért mutatunk két teaser screenshotot a projektből.

Úgy gondoltuk, hogy egy pillantásnyi betekintést engedünk az új dolgainkba, amiken éppen dolgozunk, de az csak a jéghegy csúcsa. Kellemes szórakozást hozzá!"
Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

2. Szefmester
2013.01.18. 18:26
Nekem a harcok körökre osztottsága hiányzott.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. Matheush
2013.01.18. 22:06
azért nem bánnám ha nem teljesen ugyanolyan lenne a másik játék mint a grimrock. jó játék, de ottvannak a modok stb, az bőven elég. inkább újítsanak bele valamit a játékba, hasonló hangulat, de más játékmechanika.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!