iPon Hírek

"Légies" egerek és billentyűzetek Vista-hoz

Dátum | 2008. 03. 11.
Szerző | Gabriel
Csoport | EGYÉB

Új rendszerhez új billentyűzet és új egér dukál - ez is lehetne a Microsoft mostani, megjelenésükben és funkcionalitásukban is kifejezetten a Windows Vista Aero-látványelemeihez és képességeihez igazított, ahhoz tervezett újdonságainak a jelmondata.

Attól függetlenül ugyanis, hogy az új perifériák kompatibilitására túl sok panasz nem lehet, mivel gyakorlatilag minden USB-s számítógéppel működnek, azonban a teljes potenciáljukat természetesen csak a Vistával együtt lehet kihasználni, mivel számos, kifejezetten ehhez tervezett gyorsbillentyűt/rövidítést is tartalmaznak.


A Wireless Laser Desktop 7000-es ergonómikus billentyűzete például a Vista Kedvencek-részlegéhez nyújt gyors hozzáférést, míg a hozzá tartozó egér egy külön gombot is kapott csak azért, hogy a Flip 3D-s alkalmazásváltást könnyebben intézhessük vele (bár konkrétan ezt a funkciót más rendszerekben is fel lehet használni).


Az egyenes Digital Media Keyboard 3000 ugyan kábeles, de cserébe extra gyorsbillentyűket kínál médiavezérléshez, nagyításhoz, és szintén egy Flip 3D-alkalmazásváltót.

Elsőként a Wireless Laser példányai indulnak majd útjukra $130 ellenében, áprilisban, majd őket követik a Digital Media-k egy teljes százassal olcsóbban, júniustól.
Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

1. bszoke88
2009.01.29. 06:12
vissza a hírhez
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!