iPon Hírek

LEGO Minifigures Online: indulás 2014-ben

Dátum | 2013. 08. 30.
Szerző | Morte
Csoport | JÁTÉK

A Secret World és az Age of Conan fejlesztője, a Funcom áll a LEGO cég legújabb kísérlete mögött, amellyel az MMO-k világába szeretnének betörni. A LEGO Minifigures Online-t még anno 2012-ben jelentették be, de csak most kapta meg végleges címét és első előzetesét, melyet a cikk végén meg is nézhettek. A LEGO-nak nem ez az első kísérlete, hogy betörjön az MMO-k világába, 2010-ben jelent meg a LEGO Universe, melyet azonban két évnyi futás után bezártak, mert nem hozta az elvárt bevételeket. A LEGO Minifigures Online 2014 második felében fog megjelenni PC-re, Androidra és iOS-re. DiretX-es kliens, valamint böngésző segítségével is játszható lesz. A főként a gyerekeket megcélzó MMO-ban lesznek többek között kalózós, középkori és világűr témájú részek is. A játékosoknak több ezer társukkal együtt dolgozhatnak egyedi képességeik kifejlesztésén és gyűjthetik a minifigurákat. "Örömünkre szolgál, hogy a LEGO-val együtt dolgozhatunk egy ilyen nagyszerű franchise-on. Azt hiszem még azt is mondhatnánk, hogy kiskorunk óta ezt gyakoroltuk" - mondta Lawrence Poe executive producer. "100%-ban arra koncentrálunk, hogy olyan szórakoztató, biztonságos és minőségi élményt nyújtsunk, amelyet az emberek elvárnak, amikor a LEGO minifigurákra gondolnak.
Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

2. Smooth44
2013.08.30. 14:12
Hát ez zsír! Nekem bejönnek ezek a kis hülyeségek. Sokkal szórakoztatóbb tud lenni esetenként, mint egy nagy kiadó látványos de 0 játékélményű, drága varázslása.
PS2-t is csak azért vettem, hogy valamin lehessen így kettesben unaloműzni, és ott is ezek a legos mókák, meg Crash, pókember... pont ezek a gyerekeknek szánt dolgok voltak a legszórakoztatóbbak.
Az meg, h ennyi platformon elérhető lesz... hát külön öröm
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. Lazahunter
2013.08.30. 14:37
Aztán nehogy úgy járjon, mint a LEGO Universe ...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!