iPon Hírek

Legózz Chrome alatt és oszd meg az építményt másokkal!

Dátum | 2014. 01. 29.
Szerző | J.o.k.e.r
Csoport | SZÓRAKOZTATÓ

A Google Chrome ausztrál fejlesztőcsapata a Lego 50. születésnapjára már létrehozott korábban egy webes platformot, amelyben a WebGL segítségével bárki létrehozhat Chrome alatt különböző Lego építményeket. A kezdeményezést most új szintre emelte a Google, így mostantól bárki bármilyen Lego építményt készíthet, amit a Google Maps térképen el is helyezhet, sőt, Google+-on keresztül barátaival, illetve ismerőseivel is megoszthat, a kész művek között pedig keresgélni is lehet.
A játék keretén belül többféle építőkocka is elérhető, maga a platform pedig, amire az építményt készítjük, tetszés szerint el is forgatható. A WebGL alapokon nyugvó játékban készített alkotások között keresgélni is lehet: az építmények között kategóriák szerint, a szerkezettípusok szűrésével lehet tallózni, így az egyes alkotásokból ötleteket merítve igazán figyelemfelkeltő építményeket készíthetünk.
Aki nem találja szórakoztatónak az egérrel való kattintgatást, a Chrome for Android webböngésző segítségével akár táblagépen vagy okostelefonon is építkezhet, ahol az érintőkijelző használatával újszerű játékélményben lesz része.
A Google illetékesei izgatottan várják az építményeket, amelyek közül az érdekesebbeket Google+-on keresztül is megosztják majd a nagyérdeművel. Aki kedvet kapott egy kis játékhoz, kattintson ide. Persze játék előtt mindenképpen be kell szerezni a Google Chrome legfrissebb kiadását, ami itt található
Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

3. madcaptain
2014.01.29. 15:33
Jaj, ez nekem kell
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. Szefmester
2014.01.29. 18:07
Nem kötözködés képpen, de én firefox alatt használom és csak a kattintson ide linketekre böktem.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. asdsa
2014.01.29. 18:27
Egyébként a program már fut egy pár éve Lego Digital Designer néven, csak eddig külön programként lehetett letölteni. Így első ránézésre ez egy lebutított webes változata. Végül is ezzel is el lehet szórakozni, de nem az igazi.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!