iPon Hírek

Legózz Google Chrome-ban, majd publikáld az alkotást!

Dátum | 2012. 06. 26.
Szerző | J.o.k.e.r
Csoport | IT VILÁG

A LEGO Ausztráliában idén ünnepli ötvenedik születésnapját. A jeles alkalomnak köszönhetően a cég szakemberei a Google Chrome fejlesztőivel együttműködve most játékra hívják a LEGO szerelmeseit, akik Ausztráliában és Új-Zélandon építhetnek saját LEGO házat, illetve különböző LEGO építményeket, amiket aztán publikálhatnak is. A LEGO zsűri a „beküldött” építményeket elbírálja, és ha azok megfelelnek a követelményeknek, akkor a játékos által lefoglalt területen megjelenik az adott alkotás. Az építményt Google+-on keresztül is megoszthatjuk ismerőseinkkel.

Kezelőfelület.
A játék keretén belül egyelőre csak Ausztráliában és Új-Zélandon foglalhatunk le magunknak területet az építkezéshez, de a későbbiekben globálisan is elérhetővé válik a szolgáltatás, így bárhol megépíthetjük majd alkotásainkat, amelyeknek csak a fantáziánk szabhat határt.
 


A játék LEGO függőknek ajánlott, illetve mindenki másnak is, aki szívesen nosztalgiázik és szívesen játszik most is gyerekkora egyik legkedvesebb játékával – igaz, ezúttal csak virtuális környezetben. Természetesen a játékhoz alapfeltétel a Google Chrome használata, ezen kívül csak egy valós e-mail címet kell majd megadnunk, mielőtt publikáljuk az alkotást. Fontos, hogy a publikált építményt utólag már sem módosítani, sem törölni nem lehet.

Aki szeretne játszani, kattintson ide.

 

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

2. zord01
2012.06.26. 16:54
Ez mekkora baromság. Ha legozni akarok, leveszem a szekrény tetejéről, és legozok.

Nem hiszem el, hogy már ezt is számítógépesíteni kell. Had üljön az ember egész nap előtte. Pfuj.

A PC az PC, a lego meg lego.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. Szefmester
2012.06.26. 17:20
Nekem nincs itthon LEGO-m, ha meg venni akarnék valami nem tematikusat akkor egy havi fizetés is kevés lenne sztem egy normálisabb készletre. Minecraftozni is lehetne elvileg, az is ez a szint, de azért mégsem lego.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!