iPon Hírek

Lehetséges DayZ konzolport?

Dátum | 2013. 04. 03.
Szerző | Morte
Csoport | JÁTÉK

Dean Hall, a Day Z alkotója fontolgatja, hogy konzolokra is megjelenteti játékát, már ha minden jól megy a PC-s verzióval. "Természetesen, ha nem – nem jut eszembe jobb szó - b***uk el a PC-s megjelenést, akkor szinte biztos, hogy lesz konzol port. Tudom, hogy sok embert zavar, vagy bosszant a dolog. Nem vagyok konzol játékos, PC-s vagyok, de nem hiszem, hogy ez feltétlenül ártana a dolgoknak." Hall nemcsak fontolgatta a dolgot, hanem már bele is kezdett a megvalósításba, találkozott a Sony képviselőivel, akiknek tetszett az ötlet. "Úgy tűnik ez a fajta játék érdekli a Sony-t, most már csak várnunk kell, és meglátjuk, mi lesz. Találkoztunk és tárgyaltunk a Sony képviselőivel, és egyértelműen érdekli őket a dolog." A DayZ eredetileg tavaly decemberben jelent volna meg, de még sokáig nem fogjuk a végleges verziót látni belőle, az alfa legkorábban júniusban jöhet ki. Hall leginkább a kliens-szerver architektúra tökéletesítésén dolgozik, elsősorban a játék hackelhetőségét akarja kizárni (ez volt a csúszás legfőbb oka), másodsorban a lagot igyekszik minimalizálni, közben lassan elkezdi kiküldeni az alfa kulcsokat is, első menetben mindjárt 50 000-et.
A zombi focit fordított kapuval játsszák
Kapcsolódó cikkeink: DayZ Standalone: az első zombis videó Miért csúszik a DayZ?
Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

2. Lazahunter
2013.04.03. 11:40
Money, money, money
Must be funny
In the rich man's world
Money, money, money
Always sunny
In the rich man's world

Duma helyett csinálja meg inkább rendesen ... mert a koncepció jó, de a megvalósítás és a működés már nem annyira ... pl a semmiből spawnoló zombik hada borzalmasan randommá teszi a játékot, ami miatt maga a 'zombizás' élménye oda, csak kerülendő statiszta elem.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. SzAdamAndy
2013.04.03. 17:53
@Lazahunter

míg mod a játék addik így szpannolnak a zombik, a különálló verzióban már egyszerre szpannolják az összes zombit, nem nézed a vieókat amiket felraknak jútúbra?
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!