iPon Hírek

Leisure Suit Larry újjászületése – a legújabb fejlemények

Dátum | 2012. 04. 03.
Szerző | Morte
Csoport | JÁTÉK

Az 1987-es Sierra kalandjáték, a Leisure Suit Larry in the Land of the Lounge Lizards a következő projekt azoknak a sorában, melyet a készítők a Kickstarter segítségével szeretnének beindítani. Az eredeti fejlesztők: Al Lowe, Josh Mandel, Sabine Duvall és Leslie Balfour újra összeálltak, és egyesítették erőiket a Replay Gamesszel. Múlt év októberében jelentették be Larry újjáélesztéséről szóló tervüket, de úgy látszik eddig nem sikerült hozzá megteremteni az anyagi hátteret, ezért próbálkoznak a Kickstarterrel. 500000 dollárra lenne szükségük, hogy újra elkészítsék a régi klasszikust PC-re és táblagépekre.

Ha a pénz összejön, a játék modern kezelőfelületet és nagyfelbontású grafikát fog tartalmazni és minden karakternek lesz szinkronhangja. Ha beválik a terv, az alkotók a sorozat többi részét is elkészítik, ha pedig a kívánt összegnél több pénz folyik be, azt is a játékra fordítják, extra nyelvekkel láthatják el (rossz az, aki rosszra gondol), és más platformokon is kiadhatják.

"Minden nap kapunk levelet a rajongóktól, és igyekszünk ezek közül a legtöbbre válaszolni. Ez vett rá minket arra, hogy egy Kickstarteres kapmánnyal próbálkozzunk. Ha az ötletünkkel egy kiadót kerestünk volna meg, elküldtek volna minket azzal az indokkal, hogy a kalandjátékok halottak" – írták az alkotók a projekt oldalán.

Kedvenc bárunk: Lefty's

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!