iPon Hírek

Lekerült Kickstarterről a Bugbear autós játéka

Dátum | 2013. 11. 25.
Szerző | Morte
Csoport | JÁTÉK

A Bugbear Inc. leállította a Next Car Game-ként emlegetett autós játék támogatására indított gyűjtést Kickstarteren. A gyűjtésből még hátra lett volna néhány nap, de már látszott, hogy nem fogják elérni a kitűzött célt. A pénzügyi akadályok ellenére a fejlesztők nem adták fel, mindenképp szeretnék elkészíteni a játékot, amely a FlatOut és a Destruction Derby szellemiségében fogant. A fejlesztéshez szükséges anyagiakat a támogatói program segítségével szeretnék előteremteni, az előrendeléseket a hivatalos honlapon lehet leadni. A támogatók belekukkanthatnak a készülő játék technológia hátterébe, és a 24 autó közül az egyiket ki is próbálhatják azon a virtuális játszótéren, ahol a Bugber a fizikát teszteli és törésteszteket szokta végezni. A végleges játékban természetesen már versenypályák és derby arénák is lesznek. A rajongók több fajta előrendelői változat közül válogathatnak, a legkisebb 25 dollárba kerül, a legnagyobb 1000-be. A bónuszok között a játék zenéje, exkluzív autó, különleges skin és hasonlók szerepelnek. A támogatók Steam kulcsot fognak kapni a játékhoz. A csomagok ára később emelkedni fog, ezért aki érdeklődik a Next Car Game iránt, az jobban jár, ha hamar előrendeli. Kapcsolódó hírünk: Kickstarteren a Bugbear-féle Next Car Game

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

10. patrik2991
2013.11.25. 17:40
Ha FlatOut 3 néven ment volt Kickstarteren szerintem már rég összegyűjt volna, így jártak, hogy eladták a nevet...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
9. Shinjiii
2013.11.25. 18:43
Így van, hogy a retekbe lehet ilyen fos névvel feldobni kick-re? Azt hiszem, valami óriási leleplezést akartak ezek.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
8. kekeirocz
2013.11.25. 21:30
Még szerencse, hogy mindketten ilyen okosak vagytok. (nem)
A FlatOut név soha nem volt az övék, a kiadó tulajdona (most nincs mögöttük kiadó), épp ezért nem hogy a nevet nem használhatják, de sok esetben még a tartalom sem hasonlíthat a korábbi játékokban lévőre. (autók, azok nevei, stb...)

FlatOut 3 végképp nem lehetne, mert már van egy FO3, akkor is, ha az játéknak nehezen nevezhető. Nyilvánvalóan ez nem a végleges név, egy pre-alpha stádiumban lévő játéknál ez szerintem belefér, és nem ezen múlt a dolog.

A "valami óriási leleplezést akartak ezek." alatt sajnos nem tudom mit értesz, de szerintem nem ezt a szót kerested.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
7. patrik2991
2013.11.25. 21:45
Tisztában vagyok vele, hogy van FlatOut 3, itt a név megalázására akartam asszociálni. Arra, hogy a kiadónak a tulajdona a név, arra viszont tényleg nem gondoltam, szóval jogos.
És kérlek mától csak olyan témában kommentelj, amiről 101%-ban mindent tudsz, ha már én akkora szánalom vagyok, hogy hozzámertem szólni. Mi is lenne velünk nélküled.
(Amúgy eladta, vagy csak más csapattal csináltatta azt a borzodájt?)
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
6. m76
2013.11.25. 21:50
Nem a névválasztás itt a probléma, ha érdekelné az embereket dobálnák őket pénzzel. A Project Cars semmivel sem jobb név mégis óriási siker.

Egyszerűen arról van szó, hogy ez csak egy újabb flatout lett volna semmi újat nem tudnak felmutatni, sem technológiában sem játékmenetben. Nincs ebben semmi Next (generation) amire gondolom utalni akartak a címmel.

Engem mint autós játék fanatikust sem hozott lázba az sokat elmond. Elvakult Flatout/Bugbear fanokon kívül senki se adakozott nekik.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
5. patrik2991
2013.11.25. 21:59
m76: Hát engem kifejezetten érdekelne egy új "FlatOut", mai szinten, windows live szutyok integráció nélkül, meg ugyebár NFS-ben sincs semmi új, mindenki szidja, de még is megy, mint a cukor. Marketing "részlegen" lehet szunyókálnak.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
4. thedevelop...
2013.11.25. 23:58
Engem is érdekelne még 10-20 Flatout. Inkább, mint az a valami, amit mostanában (=Undergound után) a NFS-el csinálnak.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
3. Szefmester
2013.11.26. 00:07
egy flatout engem is jobban érdekel, mint 3nfs egyszerre.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. TökmagosJa...
2013.11.26. 08:23
BeamNG-t támogassák inkább, abban a jövő!
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. yany
2013.11.26. 10:28
@m76: mert a 19. Forza, a 28. GT és a 99. NFS rész radikális újítás. Hát nem, mégis viszik őket, holott ha az ember jobban megnézi egyedül a polygon-számot növelik.

Baj? Nem. Ha egy koncepció működik, akkor miért is nyúlnának hozzá. Márpedig a Flatout 2 és a Destruction Derbi játékok a műfaj LEG-JOBB-JA-I. Teljesen jó volt a megközelítés, én nagyon sajnálom, hogy nem jött össze nekik a della.

A Flatout játékok semmi újat nem hozva is 10x élvezetesebbek a "nyomom a gázt és beveszem a kanyart" típusú játéktömeghez képest (itt említhetném gyakorlatilag az összes szim. és árkád játékot a piacon) azok számára, akik többre vágynak.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!