iPon Hírek

Lelőtték az AC: Lost Legacy-t

Dátum | 2011. 07. 15.
Szerző | Magrathea
Csoport | JÁTÉK

 A kiadó Ubisoft lelőtte a Nintendo 3DS-re készülő Assassin's Creed játékot, a Lost Legacy-t. A fejlesztési időt és a történeti elemeket átültették az idén érkező Assassin's Creed: Revelations-be. Eredetileg úgy tervezték, hogy a két játék eseményei párhuzamosan futnak egymás mellett.

A Lost Legacyban Ezio lett volna a főszereplő, aki Masyaf kastélya után kutat, itt tartották fogva ugyanis az első játék főszereplőjét, Altairt. A Revelationsben szintén elveszett őse nyomait követte volna, csak ezúttal Konstantinápolyba, egy erődítménybe.

"Rengeteget gondolkodunk előre, mikor a legfontosabb események szálait tervezzük, mint hogy merre megy Ezio, Desmond és Altair." Darby McDevitt vezető író elmondása szerint már 2010 februárjában eltervezték a történetet, azaz 8 hónappal a Brotherhood megjelenése előtt.

"A leglényegesebb események a karaktereink sztorijaiban már jó előre le vannak fektetve, így nem zavarodunk bele abba, hogy több szálat indítunk el, mint amennyit le tudnánk zárni."

További részletek a Joystiq hasábjain...

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

8. lackoo1111
2011.07.15. 16:06
Azon gondolkodom,hog megéri megvásárolni a sorozat eddigi darabjait . Nincs gamepadom , kontrollerem , és nem todok semmit az újrajátszhatósági faktorról .
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
7. Dawide lacko...
2011.07.15. 16:39
Nekem minden része meg van eddig.csak ajánlani tudom őket!Nekem sincs gamepadom de ettől függetlenül irányíthatók rendesen.Az újrajátszhatóság nálam nem volt szempont mert a brotherhood multi része bőven leköt hosszú időre
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
6. mataczadri...
2011.07.15. 16:48
Monotonitás magas szobra ez a sorozat.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
5. lackoo1111
2011.07.15. 17:41
Monotonitás magas szobra ez a sorozat.

Mit értesz ez alatt ?
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
4. szogyenyi
2011.07.15. 18:48
Nagyon nem az. Az első részben elég hamar ismétlődnek a feladatok, ezalól kétség sincs, de a 2. és a Brotherhood tartogat jópár izgalmas órát.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
3. energon
2011.07.15. 18:54
lackoo1111: én speciel azt h az 1. rész óta nem látta a játékot..

"A Lost Legacyban Ezio lett volna a főszereplő.." ..mert Revelations-ben nem ő lett volna? levagyok maradva.. mindegy is, nagyon várom már
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. MasterMark
2011.07.16. 00:37
mataczadrian: csak az első rész monoton, és ott kárpótol mindent a hangulat...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. gyigyo
2011.07.16. 13:27
Ebben a játékban egyre több a hülyeség minerva, juno stb... az assassins creed 1 volt a legnormálisabb rész mert ott nemvolt anyi hülyeség ott megalább rendes templarok voltak nem ilyen Olaszok,
normális karakterrel kellet menni, nyitott elméjű emberrel, Altair személyisége megalább változott nem úgy mint EZIO az Olasz cigány vagy inkább egy himringyó
csak gyilkol,bas*ik meg alkoholizál.. Brotherhoodból gondolom kivágták ezeket... Revelationbe pedig 50 év felett ugrándozik mint valami 20éves, legyilkol egyszerre 20 embert,soha nemfárad el, Sofia Sorto lessz az élettársa aki meg úgynézki mint valami 25-30 éves nő.... és persze egy ragya 50 év feletti embre lessz szerelmes?
Vicces. Ezio hangja még mindig fiatal a korához képest....
Desmond játék menete UNALMAS és hülyeség, Desmondnak az a fő küldetése hogy bas*nia kell Évával? hát ez már vicces gratulálok Ubisoft igy kell Tönkre bas*ni 1 jó játékot... A vége meg az lessz hogy a Templarok meg az Assasinok összefognak a Those Who came before ellen.

Hát igen valahogy elkel adni a játékot, már ez is olyan mint a COD évente adnak ki 1 új részt.... Tele tömik hülyeséggel csak hogy legyen új rész, Jelenleg ez az 1 játék táplálja az Ubisoftot Kiváncsi vagyok mikor unják meg az emberek....
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!