iPon Hírek

Lencsevégen a HTC Radiant

Dátum | 2012. 01. 05.
Szerző | DemonDani
Csoport | MOBILTELEFON

A taiwani gyártó következő készülékéről van szó, amin a Windows Phone rendszer feszít majd, ebből is a legfrissebb, Tango névre hallgató verzió.

A Radiant az eddigi feltételezések szerint a HTC első olyan telefonja lesz, amin a Tango szoftver dolgozik, és elsőként lesz LTE képessége is. Ez utóbbi az előbbi kitétel függvénye, hiszen ez a Tango egyik legjelentősebb újítása az LTE támogatása. A készülék egymagos 1 GHz-es Qualcomm lapkát, 512 MB rendszermemóriát és Adreno 205 grafikus processzort kapott. A kijelző átmérője 4,7 hüvelykes lehet, de a felbontása csak 800 x 480 (WVGA) pixel lesz, az eszköz energiaellátásáról pedig egy 1600 mAh-es akkumulátor gondoskodik majd. Több információ egyelőre nem szivárgott ki, de a képek tanúsága szerint, a szépen megmunkált hátlapon elhelyezett ismeretlen felbontású kamera mellett két LED villanó is található majd, akárcsak a HTC Titan esetében.


A többi specifikációra várnunk kell a CES-ig, ugyanis itt kerül majd bemutatásra. A boltok polcaira még az első negyedév során felkerülhet, elsőként az AT&T szolgáltató kínálatában bukkan majd fel.

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

2. asimov007
2012.01.05. 17:42
Cudálatosz. Pont úgy néz ki, mint egy mobiltelefon.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. asimov007
2012.01.05. 17:42
Cudálatosz. Pont úgy néz ki, mint egy mobiltelefon.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!