iPon Hírek

Lencsevégen az Asus Rampage

Dátum | 2007. 12. 19.
Szerző | J.o.k.e.r
Csoport | FŐ EGYSÉG

A TechConnect Magazine munkatársai szert tettek egy kémfotóra, amelyen az ASUS új X48-as R.O.G (Republic of Gamers) alaplapja látható. Az alaplap becsületes neve ASUS Rampage Formula, az újdonság megjelenésére valamikor jövő év februárjában kerülhet sor.


A kémfotón látható alaplap az ASUS Rampage DDR2-es memória foglalatokkal felszerelt változata, amely Rampage Formula kódnévre hallgat, ebből az alaplapból ASUS Rampage Extreme néven is készül majd egy DDR3-as memóriatámogatással felvértezett darab is, ennek megjelenésére szintén jövő év februárjáig kell várni. A hosszú várakozás okáról már egyik korábbi hírünkben beszámoltunk: az Intel egyik partnere túl sok X38-as alaplappal rendelkezik, így a gyártó úgy döntött, hogy a partner érdekeinek védelmében kissé elhalasztja az X48-as lapkakészlet megjelenését, így a partner 2008. februárjáig kényelmesen értékesítheti X38-as deszkáit.

Az ASUS X48-as lapkakészlettel felvértezett alaplapjai természetesen gond nélkül fogadják majd az Intel új  QX9770-es 3,2 Ghz-es órajellel büszkélkedő processzorát is. Az ASUS Rampage alaplapjai 1600 MHz-es FSB-vel fogadják majd az Intel processzorait.

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

1. J.o.k.e.r
2007.12.19. 19:49
FInom kis lapnak néz ki, kérdés, hogy mennyire terheli majd meg a pénztárcát.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!