iPon Hírek

Lenovo YOGA Mouse: egér és távirányító egy eszközben

Dátum | 2016. 01. 06.
Szerző | J.o.k.e.r
Csoport | FŐ EGYSÉG

A Lenovo egy érdekes egeret mutatott be a CES alkalmával, ami nem csak klasszikus egérként, hanem akár távirányítóként is remekül használható.
A YOGA Mouse névre hallgató újdonság 112,52 x 59,95 x 13,46 milliméteres méretben érkezik, természetesen megfelelően elegáns kivitelben. A zsebben is könnyedén elférő egér négyféle színben kerül az üzletek polcaira, így a pezsgőszín mellett narancsban, ezüstben és feketében is választható lesz.
A szokatlan dizájnnal rendelkező egér közepén egy krómcsík látszik, ami tulajdonképpen nem más, mint a zsanér egyik fele: itt találkozik az egér két része, amelyek egymáshoz képest elforgathatóak, így könnyedén válthatunk az egér és a távirányító üzemmód között. Egér módban klasszikus vezeték nélküli rágcsálóként használhatjuk a terméket, míg távirányító módban prezentáció vagy éppen HTPC irányítására alkalmas a YOGA Mouse.
Maga az egér 1600 DPI-s optikai szenzorral rendelkezik, a különböző konfigurációkhoz pedig kétféle módon kapcsolódhat: használhatjuk a Bluetooth 4.0-s vezérlőt, de akár a 2,4 GHz-es WiFi vezérlő mellett is dönthetünk. A beépített akkumulátor egyetlen teljes töltéssel nagyjából egy hónapnyi üzemidőt nyújt átlagos felhasználás mellett. Az egér igény esetén ki is kapcsolható, ha hosszabb időre szeretnénk magára hagyni.
A Lenovo YOGA Mouse várhatóan áprilisban válik elérhetővé kereskedelmi forgalomban, listaára pedig 69,99 dollár lesz.
Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

3. janisos
2016.01.06. 18:38
[LINK]
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. janisos
2016.01.06. 18:39
[LINK]
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. janisos
2016.01.06. 18:40
[LINK]
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!