iPon Hírek

Lerántották a leplet Vega Racer 2-ről

Dátum | 2012. 04. 10.
Szerző | DemonDani
Csoport | MOBILTELEFON

A Pantech legújabb okostelefonja semmilyen téren sem kelt majd olyan érzést, hogy ez nem egy mindent felülmúló csúcskészülék lett. A Vega Racer helyébe érkező okostelefon nem hoz szégyent az elődjére, így nem egészen egy év után újra a csúcson lehetnek.


A készülék már külsejét figyelembe véve is igen impozáns. Az előlapot egy hatalmas, 4,8 hüvelykes képátmérővel rendelkező HD (1280 x 720) felbontású panel tölti ki, melynek védelméről a Gorilla Glass gondoskodhat. Mögé tekintve, persze csak képletesen, egy Qualcomm MSM8960 chipkészletet találunk. A két Krait mag 1,5 GHz-es órajelen üzemel majd, mellettük pedig egy Adreno 225 grafikus gyorsító és egy LTE képes integrált modem lesz. Van még valami, amiben ráadásul első lehet a Vega Racer 2, ez pedig a kerámia ház. A kerámia használata már felmerült a korábbi Galaxy S III-ról szoló pletykákban is, itt viszont már biztos, hogy nem csak szóbeszéd a különleges anyaghasználat. Arról nem szól a fáma, hogy az Android melyik kiadásával állunk majd szemben, de vélhetően a legfrissebb, Ice Cream Sandwich lesz rajta.

A Pantech Vega Racer 2 Dél-Koreában kerül majd elsőként bevetésre, és sajnos egyelőre nem igazán van arra esély, hogy Európába szánt variánsa is készüljön. A boltok polcaira április végén, vagy legkésőbb májusban kerülhet. Az árával kapcsolatban egyelőre semmi biztosat nem lehet tudni, de ilyen specifikációk mellett feltehetően nem lesz tömegtermék.

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

4. HUFEUR
2012.04.10. 16:25
Akkor már HTC One S, kerámia ház pipa, ugyanez a proci, ugyanez a GPU, HTC Sense, és ami a legfontosabb: "normál méretű" kijelző.
Remélem a csúcskategóriás telefonok jó része azért nem lesz 4,3"-nál nagyobb, különben ingyen sem kéne.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
3. madcaptain
2012.04.10. 17:17
Mindenkinek mások az igényei. Nekem egy 4 colos is már vágódeszka kategória nem telefon amit zsebre rakok.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. _DiEGO_
2012.04.10. 17:38
Lassan egy 3,5" HDD nagyságú tégladarabbal fognak a fülükhöz nyomva dumálni ... hajrá előre haladás , lassan újra divi lesz a minél magyobb telefonálásra is alkalmas zsebtévé
Egyrészből már nagy - másrészről , oda meg kicsike ... legalábbis én szemszögemből. Ez nem proci vagy VGA , hogy minden "méretből" legyen
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. TheRealTsL
2012.04.11. 10:49
Ez is kétkezes, fantasztikus. Átlagos méretű kézzel, normális, stabil fogással gyakorlatilag lehetetlen a hüvelykujjal elérni a túlsó sarkot... ez komolyan egy olyan dolog, amit nem látnak a gyártók? Ahogy az első hsz-ben is van, 4,3" felett mindre igaz ez.
Csúcshardvert meg nem is igazán lehet találni a kisebbekben.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!