iPon Hírek

Lesz új Alan Wake, de nem a második rész

Dátum | 2011. 05. 10.
Szerző | Svindler
Csoport | JÁTÉK

Persze egy pillanatig sem volt kétséges, hogy a jól sikerült kezdés nem maradhat folytatás nélkül, de a Remedy nagyon sokáig csendben maradt az Alan Wake-kel kapcsolatban a DLC-k kiadása után.

„A franchise rajongói biztos örömmel hallják majd, hogy még több Wake jön majd! De hogy teljesen konkrétak legyünk és eloszlassuk a félreértéseket, a következő Wake játék nem az Alan Wake 2 lesz, és nem is egy DLC az eredetihez.” – mondta Oskari Hakkinen az Eurogamernek. „A többi infót megtartjuk a hivatalos bejelentésre, amikor meg is mutatjuk a játékot.”

Nem folytatás és nem is DLC? Találgatások már vannak, de nem mindegyik szívderítő. Kinectesített Wake, XBLA cím, előzmény, stb. lehet válogatni. Bár Hakkinen nem mondta el, hogy mikor lesz a hivatalos bejelentés, azért elég esélyes, hogy az E3-on, más nem nagyon lesz a közeljövőben. Azt mondta egy része a Remedynek már hónapok óta dolgozik rajta és talán most ősszel meg is jelenik a játék. Most persze kérdés, hogy a Remedy egy része alatt mekkora csapatot értett, mert a max 1 éves fejlesztési idő nem tűnik soknak, így valami óriási játékra nem számítunk. Viszont az érdekes volt, hogy azt is megemlítette, hogy „megjelenési idő, platformok és árazás még nincs bejelentve”. Platformok? Ki tudja, talán a PC-sek is kapnak egy kicsit Alan-ből.

Hakkinen egyébként egy tegnapi dologra reagált a mini-interjúval, akkor ugyanis az egyik művész Linkedin profiljára felkerült, hogy dolgozik/dolgozott az Alan Wake 2-n is.

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

12. Sarkadi
2011.05.10. 18:07
PC-s megjelenésnek nagyon örülnék,már egy ideje reménykedem.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
11. Smith166
2011.05.10. 18:08
Jól sikerült kezdés????? Az első rész egy trágya volt, milyen jól sikerült kezdésről beszélünk? Persze a beharangozás jó volt, ha azt tekintjük kezdésnek akkor igaz lehet a dolog
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
10. whit33r
2011.05.10. 19:05
Trágya volt? Miért beszartál alatta? Szerintem egy nagyon jól sikerült játék lett,az egyik legjobb a maga kategóriájában...Várom a következő részt
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
9. afro
2011.05.10. 22:27
Sztem rögtön kiadják az Alan Wake 3-at, és akkor 2 részből sikerült megoldani a trilógiát...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
8. MaximumGam...
2011.05.10. 22:30
behalok a röhögéstől miket szoltok be egymásnak
Trágya volt az elsö'' Trágya volt? Miért beszartál alatta?'' LOL

Amugy inkább ne is legyen PC mint hogy portolják szar konzol grafikával..
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
7. gezu1025
2011.05.10. 22:45
Nem új rész, és nem DLC júj mi is maradt még? Egy (stand-alone) kiegészítés? De nehéz volt kitalálni...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
6. MasterMark
2011.05.11. 00:44
MaximumGame2011: "szar konzol grafikával..." ??? azért annyira nem szar...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
5. MaximumGam...
2011.05.11. 02:02
MasterMark : Konzolhoz mérve jó.. meg amit csak arra adnak ki, annak türhetö.
de PC hez mérten szar.. már amelyik játék.. mert sok a félkész játék PC re is meg portolt..
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
4. micu13
2011.05.11. 12:26
Most megint belekezdjünk egy PC vs. Konzol vitába az ilyen parasztok miatt, akik gerjesztik a vitát? Örülnél te, ha kiadnának egy ilyen játékok "szar grafikával" . Mivel ki se adták, nem játszottál vele életedbe se ha ilyeneket mondasz, random benyögöd a szarságid, mert te konzolellenes vagy. De ez a jövő, manapság a játékok 90%-a átportolt szar. Nem véletlenül... nem fejlesztenek nagy lelkesedéssel PC-re (gondolom warez). Lassan elérjük azt a kort, hogy only konzol. És hiába fogsz itt ellene érvelni, ezek tények. Lehet, hogy most kicsivel rosszabb a grafika, de nem véletlenül fog kijönni XGD3-as lemezformátum 360-ra. Jönni fog az újítás Xbox-ból is és Playstation-ből is idővel. Azután 4-5 évig megint szebb lesz a grafika, mint PC-n. Részemről ennyi, engem amúgy sem a grafika érdekel, de a mai fiatalok arra gerjednek. Ahogy itt is látható a példa
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
3. Heroes27
2011.05.11. 15:25
Nem, arra kéne már rájönni, ha nem lenne "szar" konzol, már PC-n se játszanánk mivel, mivel ott tartunk, hogy a konzolos eladások tartják el a szakmát. Ha nincs konzol, akko nincs már Pc-se. Meg sok embernek a tudatáig nem jut el, hogy nekik is meg kell élni valamiből. Értsétek már meg végre valahára Persze h konzolosodunk, ha egyszer abból jön nekik pénz. Hiába szar a Suzuki meg olcsó, ha veszik, abból fognak többet gyártani, nem sel merciből. Hihetetlen komolyan mondom
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. rootshaper
2011.05.11. 15:51
ugy beszeltek itt, mintha konzolon nem lenne warez... uristen, ti komolyan ennyire csukott szemmel jartok? nem tudom elhinni. ez a kurvanagy ervelesetek a konzol melett, hogy mert a konzolosok azok megveszik a jatekokat? a nagy lofÄszt... baromsag az egesz. nem a warezolas miatt szarok a jatekok, hanem azert, mert ilyen igenytelen nyomorult kozonsege van ujabban a jatekoknak. az a lenyeg, hogy legyen jo grafika, a tobbi le van fosva. csak azt nem veszik eszre ezek a diszpatkanyok, hogy a grafika most egy ideig nem lesz jobb, ameg meg nem tortenik a 64bites atallas a jatekvilagban es meg nem nyilik a lehetoseg a 2giga memoria folott is.

de nektek pofazhatok, hiszen csak a warez a rossz, az atkozott, a konzol meg az atyauristen, mert az teremtette a pc-t is... mennyi faszsagot ossze tudtok ti hordani.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. micu13
2011.05.11. 17:39
Közülünk egyedül te jársz csukott szemmel. PC-n többszörös a warez, nem értem miről beszélsz te. Konzolra lehet, hogy kevesebben vesznek játékot, de többe is kerül így az a fő bevétel. Gondolkozol is mielőtt leírsz valamit? Elég ha felmész egy torrent oldalra és megnézed a PC vs. Konzol letöltéseket. Biztos kevesebben használnak konzolt, de a számok magukért beszélnek még így is.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!