iPon Hírek

Letölthető a 7.11-es Catalyst

Dátum | 2007. 11. 22.
Szerző | J.o.k.e.r
Csoport | SZOFTVER

Az AMD elérhetővé tette a legfrissebb Catalyst-et, amely immáron a 7.11-es verziószámhoz érkezett. A vállalat állításai szerint ez a szoftvercsomag inkább a stabilabb működésre helyezi a fő hangsúlyt, a drivertől nem várhatóak jelentősebb teljesítménynövekedések, mint az előd, a  7.10 esetében.

Az AMD listája szerint a 7.11-es drivercsomag számos hibajavítást tartalmaz, ezek többek között az alábbi játékokat érintik: BioShock, Call of Juarez, Doom 3, Enemy Territory: Quake Wars, Fable, Hellgate: London, Rainbow Six: Vegas, World in Conflict. A meghajtóprogram a DVD-lejátszó szoftverrel kapcsolatos korábi hibák javítását is tartalmazza, ám a Crysis játékosok számára ennél a szoftvercsomagnál is fel kell telepíteniük a korábban kiadott hotfix-et.


Az AMD legfrissebb meghajtóprogramjai elérhetőek Windows Vista (32-bit and 64-bit), Windows XP (Pro, Home, and Pro x64), és Windows XP Media Center Edition operációsrendszerekhez egyaránt, sőt, a gyártó Linux driverekkel is kedveskedik a  felhasználóknak, ezek az alábbi rendszerekhez használhatóak: Ubuntu 7.10, OpenSUSE 10.3, RedFlag 6.0 DT, valamint Red Hat Enterprise Linux 4.6 és 5.1.

A friss driverek egyszerűen letölthetőek az alábbi hivatkozás segítségével, az oldalon csak ki kell választani operációsrendszerünk és videokártyánk típusát: http://ati.amd.com/support/driver.html
Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

1. Svindler
2007.11.22. 13:14
Az AMD elérhetővé tette a legfrissebb Catalyst-et, amely immáron a 7.11-es verziószámhoz érkezett. A vállalat állításai szerint ez a szoftvercsomag inkább a stabilabb működésre helyezi ...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!