iPon Hírek

Letölthető a Firefox 3 RC1-es változata

Dátum | 2008. 05. 19.
Szerző | J.o.k.e.r
Csoport | SZOFTVER

A Firefox 3-as változatának egy újabb tesztváltozatát próbálhatjuk ki, ám ez a verzió sokkal különlegesebb, mint az előzőek: a mostani változat már a webböngésző RC1-es kiadása (Release Candidate, azaz kiadásra jelölt). Az RC1-es szoftver már közel áll a végleges változathoz, ám nem hibamentes: a tesztelők a jelenlegi kiadást is tüzetesen átvizsgálják, hogy a végleges verzió a lehető legtökéletesebb legyen.

Azoknak a felhasználóknak is érdemes kipróbálni az RC1-es kiadást, akiknek annak idején a negyedik és az ötödik béta változatok nem jöttek be, mivel az RC1-es változat a hibajavítások mellett néhány újdonságot is kínál. A Mozilla fejlesztői a felhasználók visszajelzései alapján javítottak a kezelőfelületen: a Windows Vista, Windows XP, Mac OS X és Linux változatok fejlesztésen estek át. Az új funkciók között is rendet tett a Mozzila: a felhasználók által jelzett hibákat kijavították, egyes esetekben a működésen is finomítottak. A különböző platformok biztonságára, webes kompatibilitására és stabilitására szintén kiemelt figyelmet fordítottak a fejlesztők.


A webböngésző Javascript motorján is változtatott a fejlesztőcsapat, ezzel együtt pedig gyorsították a böngésző működését is: a SunSpider tesztek szerint a korábbi változatokhoz képest nőtt a böngésző sebessége a Google Mail és a Zoho Office oldalak esetében.

A böngésző RC1-es változatát számos nyelven, köztük magyarul is elérhetjük az alábbi hivatkozás segítségével: http://www.mozilla.com/en-US/firefox/all-rc.html. Az új verzióval kapcsolatos változásokról itt tájékozódhatunk.

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

1. Alamos
2008.05.20. 11:51
(Vendég_Zombee_* @ 2008 May 20, 10:39) [snapback]38675[/snapback]
Látom, nem csak nálam eszik túl sok memóriát a FF2... ezt kipróbálom.

135 mega 16 tab-bal beleértve Ipont, meg a fórumát ahol vagyok, de mellette még 4 torrent site, 5 játék és egy szótár oldal, és még 2 fórum meg egy spec. oldal...
Jah ez FF2 különben és olyan 1-2 órája indítottam újra a gépet - 2 GB memó van benne Vista ulti-val 32 bites.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!