iPon Hírek

Letölthető a Photoshop CS3 bétája

Dátum | 2006. 12. 15.
Szerző | amazing
Csoport | SZOFTVER

Az Adobe Systems pénteken kiadta a Photoshop CS3 béta változatát, amely a világ egyik legelterjedtebb profi képszerkesztő programja.

A szoftver letölthető lesz csütörtöktől az Adobe Labs oldaláról. A letöltéshez szükséges egy érvényes azonosítószám az előző Photoshop CS2-ből vagy az Adobe más programcsomagjából, amely tartalmazza a a Creative Suite 2-t.

Az Adobe ezenkívül  bejelentette, hogy a Photoshop CS3  végleges változata várhatóan 2007 tavaszán érkezik. A vállalat a béta változatot úgynevezett univerzális binárisban teszi elérhetővé, amely futtatható lesz  PowerPC-n, Intel alapú Mac-en, Microsoft Windows XP-n és Windows Vista-n is.

A béta változat tartalmazza egy korai változatát a tovább fejlesztett Adobe Bridge-nek, amely a file-ok kezelését könnyíti meg. Ezenkívül egy új eszközt, az Adobe Device Centralt, amely megkönnyíti a tartalmak készítését a különböző mobil eszközökre.

„Még több meglepetés van a tarsolyunkban amire megjelenik a boltokban is, a béta változat csak egy korai betekintést nyújt a felhasználóknak, hogy lássák mekkora potencia van még az újabb nagyszerű Photoshop változatban. Optimalizálva és finom hangolva van a legújabb hardverekre és operációs rendszerekre.” – mondta John Loiacono, az Adobe Creative Solutions részlegének elnöke.

Pár screenshot az új Photoshop CS3-ból:Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

1. amazing
2006.12.15. 13:59
Letölhető az Adobe Photoshop CS3 béta változata. Az Adobe Systems pénteken kiadta a Photoshop CS3 béta változatát, amely a világ egyik legelterjedtebb profi képszerkesztő ...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!