iPon Hírek

LG dokkoló hangfal Androidos és iOS készülékekhez

Dátum | 2012. 08. 15.
Szerző | J.o.k.e.r
Csoport | MULTIMÉDIA

Az iOS és Android alapú okostelefonokhoz, illetve iOS és Android alapú táblákhoz készített dupla dokkoló segítségével kényelmesen hallgathatjuk kedvenc zenéinket, de ezzel egy időben az adott mobil eszköz akkumulátorának töltésére is van mód, így két legyet üthetünk egy csapásra. A dupla dokkoló állomás androidos készülékeket, valamint iPad-et, iPhone-t és iPod-ot egyaránt fogad.

Az ingyenesen elérhető LG Remote App alkalmazás segítségével Blutooth kapcsolaton keresztül okostelefonról és tábláról egyaránt vezérelhetjük a dokkolót, ami kényelmes használatot tesz lehetővé. A 30 watt teljesítményű, 2.1 csatornás LG ND5520-as dokkoló Bluetooth Streaming támogatással is bír, azaz a zenék vezeték nélküli lejátszására is van mód. Amennyiben rádiót szeretnénk hallgatni, úgy azt is könnyedén megtehetjük, ugyanis a termék FM rádióvevővel is rendelkezik.


A dokkoló külső forrásból, 3,5 mm-es jack audió bemeneten keresztül is fogad audió jeleket, így a megfelelő kábel alkalmazásával MP3/MP4 lejátszó, illetve egyéb „műsorforrás” is könnyedén hozzá kapcsolható. Az ébresztőóraként is alkalmazható termék Smart Square névre keresztelt érintőgombot tartalmaz, amely nem csak kényelmes vezérlést tesz lehetővé, de tetszetős is. Érdekesség, hogy az újdonság korábban már a red dot formatervezési díjat is kiérdemelte.

Az LG ND5520 44 990 forintos ajánlott végfelhasználói áron kerül az üzletek polcaira.

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

1. twollah
2012.08.15. 20:34
Ennyiert draga.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!