iPon Hírek

LG DP1: új asztali multimédiás lejátszó

Dátum | 2010. 10. 15.
Szerző | J.o.k.e.r
Csoport | MULTIMÉDIA

Az LG egy új médialejátszóval jelentkezik a piacon, amely a DP1-es típusjelzést viseli. A termék egy jól felszerelt, minden fontosabb technológia támogatásával ellátott készülék, amely mind USB-n, mind vezetékes és vezeték nélküli hálózaton keresztül képes a különféle multimédiás tartalmak lejátszására.


Az LG DP1 támogatja a Full HD felbontást, képes az mkv konténerbe pakolt fájlok lejátszására és még 24P Real Cinema támogatással is rendelkezik. A vezetékes hálózathoz való csatlakozást a beépített Ethernet vezérlőnek és a hozzá tartozó RJ45-ös Ethernet portnak köszönhetően könnyen kivitelezhetjük, de ha a vezeték nélküli hálózatot részesítjük előnyben, akkor egy USB-s WiFi adapter segítségével erre a hálózattípusra is csatlakozhatunk, például egy D-Link DWA-140-es egység segítségével. A tetszetős kis újdonság két darab USB 2.0-s porttal érkezik, amelyekre különféle adattárolókat kapcsolhatunk (USB-s HDD, Pendrive, kártyaolvasó). Az egység csatlakozói között egy 1.3-as szabványra épülő HDMI portot is találunk, amellyel könnyedén csatlakozhatunk az adott megjelenítőhöz, legyen szó multimédiás monitorról vagy akár televízióról. A rendszer Dolby 5.1-es és DTS audió támogatással érkezik. A termék grafikus kezelőfelülete letisztult, könnyen áttekinthető és egyszerűen kezelhető, így a kényelmes kikapcsolódást semmi sem akadályozza. Az eszközön érintés érzékeny vezérlőgombokat találunk, amelyeknek köszönhetően az egyes funkciók vezérlése könnyen és gyorsan megoldható, de a rendszerhez természetesen egy távirányító is jár.

A támogatott fájlformátumok között az alábbiakat találjuk:

Az LG DP1 segítségével a interneten keresztül a YouTube, a Picasa és az AccuWeather szolgáltatásokat is elérhetjük, azaz nézhetünk videókat, fényképeket és még az időjárás alakulásáról is képet kaphatunk.

Az LG újdonsága hamarosan elérhető lesz kereskedelmi forgalomban is, ajánlott bruttó végfelhasználói ára pedig 33990forint.

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

3. gyik
2010.10.15. 20:52
"Az LG újdonsága hamarosan elérhető lesz kereskedelmi forgalomban is, ajánlott bruttó végfelhasználói ára pedig 33990forint."

Ez valami vicc??

Minimum 2hónapja kapható már.

Idézet egy fórumból: "Mivel boltot gondolom nem ajánlhatok, de ha pesti vagy akkor gondolom megtaláltad a legolcsóbb helyet. 28350.-"

Nem értem a cikket...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. somakb
2010.10.15. 20:54
Heee??? 1 hónapja vettem itt az Iponon 28.000 ftért... amúgy állat a cucc...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. noss
2010.10.17. 15:56
http://ipon.hu/webshop/product/_lg_dp1bpbc/157858
Webshop Ár: 27.625Ft


megkésve bár, de törve nem...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!