iPon Hírek

LG Fantasy, Windows Phone 7 új alapokon

Dátum | 2011. 12. 27.
Szerző | DemonDani
Csoport | MOBILTELEFON

A dél-koreai óriás vállalat idén meglehetősen szűkmarkúan bánt a Windows Phone 7 rendszerrel. Egyetlen új készülékkel jelentkeztek egész 2011 folyamán, de még az sem új eszköz volt, hanem csak egy átcímkézés.


A Jil Sander Mobile az idei egyetlen fecske, vagyis az LG csak a megvillantotta magát, mintegy életjelet adva, hiszen ez csak egy feltuningolt Optimus 7, amit még 2010 októberében dobtak piacra a koreaiak. A következő okostelefonjuk azonban már valódi újdonság lesz, de egyelőre csak kósza pletykákat lehet róla hallani, hiszen a hivatalos bejelentésen még nem vagyunk túl, erre valamikor a télen kerülhet sor, a januári CES vagy a februári MWC alkalmával. A Fantasy névre keresztelt mobil 4 hüvelykes képátlóval rendelkezik majd, és IPS technológiát használ WVGA felbontás mellett, valamint biztos, hogy lesz HSPA modem, 802.11b/g/n WLAN DLNA-val és Bluetooth modul A2DP támogatással. A rendszer tekintetében természetesen a legfrissebb, 7.5 Mango kerül majd felhasználásra.


A lencsevégre egy tesztelő kerítette, nem is olyan messze tőlünk, Romániában, és az XDA fejlesztői fórumon osztotta meg a nagyérdeművel. Sajnos ezeknek a minősége igen gyenge, így biztosra még a hátlapi kamera paraméterei sem olvashatóak le, viszont a segédfény hiánya már komoly negatívum első ránézésre is.

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

2. KuNgZi
2011.12.27. 11:20
Ez elég fake-nek tűnik, ugyanis az egyik kitétele a microsoft-nak, hogy köztelező a mobilfény a telefonon.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. ADAMEX
2011.12.27. 12:55
5 megapixel a kamera, úgy nézem.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!