iPon Hírek

LG LCD televíziók Google TV platformmal

Dátum | 2013. 01. 03.
Szerző | J.o.k.e.r
Csoport | MEGJELENÍTÉS

A gyártó standján a kilátogatók megcsodálhatják a Cinema Screen formatervezésű, különböző méretekben bemutatkozó GA7900-as és GA6400-as televíziókat, amelyek Google TV platform köré épülnek.

Az új LCD televíziók passzív 3D támogatással érkeznek, aminek mind a filmrajongók, mind pedig a játékok szerelmesei örülhetnek. A Cinema Screen dizájnra alapozó újdonságok rendkívül vékony kávával rendelkeznek. A letisztult formavilággal büszkélkedő újdonságok látányos, tetszetős talppal érkeznek és szolgáltatások tekintetében sincs okuk szégyenkezésre.

A termékekeket továbbfejlesztett Smart Home kezdőlappal vértezte fel gyártójuk, amelyen keresztül könnyedén hozzáférhetünk a különböző alkalmazásokhoz. A Magic Remote Qwerty távirányító - amely teljes értékű QWERTY billentyűzetet is tartalmaz - hatékony vezérlést tesz lehetővé, így a VoiceSearch, azaz a hangalapú keresés, illetve a PrimeTime műsorújság használata egyszerű és kényelmes. A Smart Home felület különböző típusú kártyákból áll, amelyek mappaként szolgálnak az alkalmazások és az egyéb tartalmak számára.


Az új televíziók kétmagos processzorra támaszkodnak, ami jótékony hatással van a menüben történő navigálás, valamint az internetböngészés és a videó lejátszás sebességére, illetve teljesítményére. Az ütőképes processzor jóvoltából a TruPicture XD technológiában rejlő lehetőségek is kihasználhatóak, ami gyors és pontos képfeldolgozást, gazdagabb színeket, határozottabb kontrasztot és jobb képélességet biztosít, tehát röviden egy képjavító technológiáról van szó.

A Google Platform köré épülő LG SMART TV-k WiFi-n keresztül könnyedén összekapcsolhatóak az okostelefonokkal és egybegépekkel, így a különböző eszközökön tárolt tartalmak könnyedén továbbíthatóak a televízióra.

A Google TV platformra alapozó újdonságok előtelepített OnLive alkalmazással érkeznek, így a TV konzol nélküli játékplatformként működhet (de ez régiófüggő).

A hamarosan kezdődő CES alkalmával a termékek jelenleg még nem ismert tulajdonságairól is lehullhat a lepel, kíváncsian várjuk hány Google TV-s újdonsággal rukkolnak majd elő a gyártók.

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

1. Oggy
2013.01.03. 11:49
Ez a termék úgy tudom nemcsak ebben a szolgáltatásban fullad ki, hanem ha jól tudom elkezdték Amerikában a google saját internetszolgáltatását árulni, ami gigabites száloptikás plusz ehhez lehet vásárolni ezeket a tvket amihez jár x gb google felhő ahova akármit lehet pakolni és azonnal online streamelni, plusz talán még adnak hozzá egy táblagápet is amivel pl lehet irányítani akár a tvt is, plusz magát a netes játékokat is online "adja" úgy hogy az egész a szerveren fut..de lehet ez az utolsó már csak hoax.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!