iPon Hírek

LG Miracle: Windows Phone és NOVA kijelző

Dátum | 2012. 02. 08.
Szerző | DemonDani
Csoport | MOBILTELEFON

Az LG meglehetősen kevés figyelmet fordított az elmúlt év során a Microsoft okostelefonokra szánt operációs rendszerére, de idén ezen változtatni szeretnének. Íme egy valóban közelgő készülék.

A Miracle hardveresen nem lesz egy kiemelkedő darab, viszont a 4 hüvelykes WVGA felbontású, NOVA technológiát használó kijelző még kiemelheti az amúgy nem túl népes kínálatból. Az eszköz lelke egy MSM8255 lapka lesz a Qualcomm műhelyéből, ami 1 GHz-es órajelen üzemel, és egy magot tartalmaz; mellette egy Adreno 205 grafikus gyorsító, 8 GB flash alapú háttértár és 512 MB rendszermemória található majd. Két kamerát kapunk a mobillal, előre egy VGA felbontású figyel, mely videóhívások bonyolításában segíthet, hátul pedig egy 5 megapixeles 720p felbontású felvételek készítésére alkalmas modul leledzik. Az adatkapcsolati képességei impozánsak a Miracle-nek, HSDPA mellett 14,4 Mbps átvitelre képes, a WLAN támogatja az 5 GHz-es frekvenciát is, a Bluetooth pedig 3.0 formájában van jelen, továbbá érdekes módon NFC chipet is rejt a hátlap, ami elméletileg csak a Windows Phone 8 által lesz támogatva.

A megjelenéssel és az árazással kapcsolatban egyelőre semmi pontosat nem lehet tudni, valószínűleg a tavasz folyamán érkezik majd készülék, de remélhetőleg a hónap végén megrendezésre kerülő MWC alkalmával több információt is megtudhatunk a friss, Mango-t használó LG okostelefonról.

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

3. rieper
2012.02.08. 15:14
Igazából unalmasak már ezek az okostelefon hírek. Mindig kijön valami, jobb vagy rosszabb hardverrel. Átlag user meg telefonál, wifizik meg néha kényszerből csinál velük képet.
Szóval most 5 vagy 8 mpx-es kamera, meg elfut-e az angry birds hd-ben 3dben dx11-el, azt ki nem szarja le
Egyéni vélemény.
Képre reflektálva az xbox live is fontos a telefonomra...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. DemonDani
2012.02.08. 15:42
@rieper

2-3 szó cseréje után mindenről el lehet ezt mondani
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. rieper
2012.02.08. 21:29
Jó, csak pcnél van valami lényegi változás is. Foglalat változások, új technológiák, mint pl az ssd volt, meg jön az usb 3, cd -> dvd -bluray. Nem csak annyi, hogy na most az athlon II x2 4200-at a ... pcben 4400as órajelen megy majd. Fú mekkora változás.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!