iPon Hírek

LG olcsóságok furcsa köntösben

Dátum | 2012. 03. 06.
Szerző | DemonDani
Csoport | MOBILTELEFON

Az LG két igen hasonló készüléket is kiállított nemrég, ez a kettő a T375 és a T385 nevet viseli, és mindössze annyi az eltérés, hogy az egyikük két SIM kezelésével is megbirkózik.

A dual-SIM-es modell a T375 lesz. Ebben és a T385-ben is ugyanaz a 3,2 hüvelykes QVGA (320 x 240) felbontású, kapacitív vezérlésű megjelenítőt találjuk. A készülékek nem rendelkeznek HSDPA modemmel, így az interneteléréshez WiFi-re lesz szükség. Ezek az eszközök nem okostelefonok, bár az LG úgy harangozta be őket, hogy okostelefonnak tűnjenek, de a Qualcomm BREW MP rendszerre épülnek, amit a Qualcomm azzal a céllal fejlesztett ki, hogy vonzóbbá tegye a nagyon alacsony árfekvésű chipkészleteit. Ez olyannyira nem sikerült nekik, hogy a 2010-es bemutatás óta mindössze egyetlen HTC, a Smart használta ezt fel mostanáig.


Az LG-kben nem árulták el, hogy milyen hardver van, de feltehetően 256 MB rendszermemóriát és egy MSM6-os lapkakészletet tartalmaznak, ami jóval elmarad még az MSM7227 teljesítményétől is. Viszont a zárt és jól optimalizált operációs rendszernek hála nem egy lassú készülékre kell számítani. A háttértár mérete sem ismert, de microSD kezelésére képes 16 GB-ig, így nem jelent gondot a szűk tárkapacitás. A BREW az LG saját fejlesztésű kezelőfelületét kapja majd meg, és integrál minden fontosabb alkalmazást, így lesz Facebook, Twitter, Opera és push email kezelés is. A készülékek kialakításában már nem spórolt a dél-koreai vállalat, még fémet is találunk a gépen, a kellemes tapintású hátlapot pedig csak a 2 megapixeles fixfókuszos kamera és a gyártó logója töri meg.
 


Azt egyelőre nem lehet pontosan tudni, hogy az LG T375 és 385 pontosan mikor mutatkozik majd be, de a tervek szerint erre néhány héten belül sor kerülhet, a készülékek ára pedig 150 dollár körül alakul majd, ami egy picit soknak tűnik. Három színben kerül majd a boltokba mindkét telefon: a megszokott fekete és fehér mellé csatlakozik majd a bordó is.

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

2. Layosh
2012.03.06. 21:39
Dejól néz ki. Igen ennyiért az árért azért énis sokallom, de baromira tetszik és szerintem megis hódítok egyet magamnak ha majd lehet kapni. Valszeg vitamaxban 30 alá is befér...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. StevyXIX
2012.03.07. 01:57
Hát azért nem egyetlen készülék jelent meg Brew platform alatt. Persze nem egy elterjedt ismert rendszer de nem csak HTC csinált Brew telefont.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!