iPon Hírek

LG Optimus 3D Cube, térhatású videó szerkesztővel

Dátum | 2012. 02. 22.
Szerző | DemonDani
Csoport | MOBILTELEFON

Az LG sorozatban már az ötödik okostelefonját harangozza be néhány nap leforgása alatt, és ennek köszönhetően a cég lehet az egyik nagy visszatérője a 2012-es esztendőnek, mivel az elmúlt év során folyamatos kudarcok érték, és az okostelefon gyártók között a harmadik helyről az ötödik közelébe csúszott vissza.


A térhatású okostelefonok eddig nem szerepeltek túl jól, pedig több cég termékpalettáján is jelen vannak, de az LG nem adja fel, és elkészítette a felújított Optimus 3D-t. A nevében szereplő Cube szó valószínűleg a felhasználói felületre utal, ami egy kockához hasonlóan mozog majd, de nem csak itt lesz szoftveres trükk, ami vonzóbbá teszi a készüléket. Az új Optimus ugyanis elsőként kínál 3D fotó és videó szerkesztő alkalmazást, és támogatja az LG Tag+ matricákat, amik NFC használatával tudják módosítani a telefon különböző beállításait. A hardver nem sokat változott, 1-ről 1,2 GHz-re emelték az órajelét, a háttértár méretét 8 GB-ról 16 GB-ra növelték és 11,9 milliméterről 9,6-ra fogyott. Érdekes, hogy maradt a kijelző is és a kamera is, legalábbis a specifikációk szerint, így nem tudni, hogy minőségben jobbat kapunk-e vagy valóban ugyanazokról az alkotóelemekről van szó.

Az LG Optimus 3D Cube-on Gingerbread rendszer lesz, de remélhetőleg nem kell már sokat várni, és megérkezik az Android 4.0 frissítés is. A debütálásra márciusban kerül majd sor, elsőként a dél-koreai SK Telecom kínálatába kerül be, 750 dollárnak megfelelő koreai won-ért cserébe.

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

4. Powerdream
2012.02.22. 19:49
Ennyi telót mára. Jóból is megárt a sok.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
3. princeps
2012.02.22. 20:00
sztem elődhöz hasonlóan ronda telefon
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. lackoo1111
2012.02.22. 20:37
Számomra haszontalan dolog ez a 3D technológia .
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. LavX
2012.02.23. 18:07
Feleslegesnek tartom én is ezt a 3D-s cuccot. Valahol elsiklott ez a telefonfejlesztés, mert a fontos dolgokat nem fejlesztik a haszontalan funkciókat nyomatják ezerrel...
(hasznos funkció alatt értem: hívásminőség(pl moto crystaltalk), kamera, AKKUMLÁTOR(!) és több fém használata.)
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!