iPon Hírek

LittleBigPlanet Karting – sackboy versenyautóval száguld

Dátum | 2012. 04. 20.
Szerző | Morte
Csoport | JÁTÉK

Még idén megjelenik majd PS3-ra a United Front Games (ModNationRacers) és a Media Molecule (LittleBigPlanet sorozat) közös alkotása a LittleBigPlanet Karting autóverseny. Az LBP sorozat többi darabjához hasonlóan ebben is nagy hangsúly lesz a játékosok által létrehozott tartalmakon: a játékban található alkotói eszközök segítségével új pályákat, új versenyeket és új fegyvereket kreálhatunk, valamint arra is lehetőségünk lesz, hogy a szabályokat is megváltoztassuk, új játékmódokat és kihívásokat hozva ezzel létre, melyeket másokkal is megoszthatunk.


Az alap játékmódban verseny közben fegyvereket találhatunk, melyek segítségével ellenfeleinket megtámadhatjuk vagy lassíthatjuk. Egy másik játékmódban egy arénában kell harcolnunk versenytársaink ellen, és az győz, aki talpon, azaz keréken marad. A LittleBigPlanet Karting nem csupán a sorozat egyik mellékága lesz, nagy 3D-s világot és vadonatúj motort tartalmaz, és több játékmód lesz benne, mint a ModNation Racersben volt.

Meglepetésként az előrendelők Kevin Butler DLC-t kapnak ajándékba, elnöki golfautóval, és természetesen Kevin Butler sackboy ruhával és külsővel.

 

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

1. HUFEUR
2012.04.22. 00:39
Ez a Kevin Butler-es DLC nagyon nagy, de szerintem nem annyira ismert, hogy ez miatt sokan előrendeljék a játékot.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!