iPon Hírek

LittleBigPlanet közösségi oldal a YouTube-on

Dátum | 2009. 04. 02.
Szerző | Magrathea
Csoport | JÁTÉK

Le a kalappal, a Sony fantasztikus új YouTube oldalt indított a LittleBigPlanetnek, rengeteg tartalommal és a legfrissebb hírekkel. Nem győzzük dicsérni a MediaMolecule bámulatosan kreatív alkotását és a köré épített közösségi színteret. Nem rég hallottuk a híreket, hogy már közel 725.000 pályát alkottak a lelkes játékosok.


A Sony szavaival élve: "A hivatalos Egyesült Királyságbeli YouTube oldallal ünnepeljük meg a felhasználók által generált tartalmat azáltal, hogy fórumot adunk a népszerű kedvenc pályáknak, játékosoknak, Media Molecule-os tutorialoknak, kulturális együttműködésnek, versenyeknek, esemény felhívásoknak és beszámolóknak. A látogatók könnyen rajongói lehetnek az új YouTube pagenek, szavazhatnak, belinkelhetik a kedvenc videóikat, a saját oldalukat, valamint tippeket és tanácsokat is adhatnak a többieknek."

Az új oldal együtt indítottak egy izgalmas pályázatot is, az 'Around the World in 80  Sackboys'-ot. A feladat az, hogy kreáljunk egy pályát, amelyet országok és tájegységek inspiráltak. A legjobbakat a YouTube page-en választhatják majd ki maguk a felhasználók, amik közül a Media Molecule kiválaszt egyet, aminek az alkotója 2 személyes fölkörüli utazást és 1000 font költőpénzt nyer.

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

2. Svindler
2009.04.02. 19:33
VISSZA A HÍRHEZ
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. MassKilla
2009.04.02. 21:13
kár hogy nincs pc-re :S
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!