iPon Hírek

Loading Human - egy úttörő VR kalandjáték

Dátum | 2014. 05. 20.
Szerző | Morte
Csoport | JÁTÉK

Az Untold Games Loading Human című kalandjátéka két szempontból is különleges: egyrészt VR headsetet használ, másrészt az irányítása mozgásérzékelőkkel történik, így ha elkészül, ez lesz a világ első ilyen játéka ebben a kategóriában. A csapat közzétett egy új előzetest, amely a Project Morpheusszal és az Oculus Rifttel futó játékot működés közben mutatja, így azt is láthatjuk, hogyan működnek a mozgásérzékelő szenzorok, melyek segítségével a játékos képes a virtuális világ tárgyait manipulálni. Az előzetesben Sixense STEM szenzorokat használnak, de a játék kompatibilis lesz a Razer Hydrával és a YEI Technology PRIOVR-ral is.
Ebben a különleges sci-fi kalandjátékban, amely kizárólag VR-ra lett tervezve egy olyan ember emlékeiben utazgathatunk, aki átutazott ez egész univerzumon, hogy megszerezzen egy különleges energiaforrást, amelynek segítségével megmentheti apja életét. A teljes beleélést nemcsak a 3D-s virtuális világ és a különleges irányítás segíti, élhetjük a főhős életét és hallhatjuk gondolatait is. A játékot eredetileg Unity 4 motorral kezdték el fejleszteni, de nemrég átváltottak az Unreal 4-motorra, az alábbi videóban láthatóak a változások.
A Loading Human először Windowsra és Mac OS-re fog megjelenni, várhatóan 2015 első negyedévében, amikor az Oculus Rift kereskedelmi forgalomba kerül. Aki szeretné, az Kickstarteren támogathatja a csapatot: 30 000 dollárra van szükségük összesen, ami már majdnem meg is van, ráadásul még 16 nap van hátra a gyűjtésből.
Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

1. DogTheDog
2014.05.20. 21:42
A sztori az komoly?Ezt igy akarjak 2014-ben?Miert nem egy hercegnot akar megmenteni?
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!